Cele mai noi articole din revistă

Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

Afisari1.289

advertisement

Am trecut pe lângă el de sute de ori. În primul rând din cauză că se află în una dintre secțiunile puțin mai scumpe ale Carrefour-ului. Într-o seară, însă, pur întâmplător, în timp ce mă uitam pe la brânzeturi franțuzești și mezeluri italienești și spaniole, mi-au căzut ochii pe el.

Borcănașul de unt cu trufe de la Meggle, că despre el este vorba, costă 12 lei (sau 12,99, nu sunt sigură), și deși prima dată l-am cumpărat din curiozitate, acum suntem disperați.

Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

 

Da, ne place! Untul cu trufe de la MeggleCu trufele nu suntem obișnuiți. E adevărat. Însă, aromat și cu gustul său extrem de interesant, untul acesta e minunat întins pe un colț generos de focaccia fierbinte, proaspăt scoasă din cuptor, pe pâine prăjită, deci mâncat fix așa cum e. Dacă ai untul acesta nu-ți mai trebuie nimic. Cel puțin noi așa am simțit.

Pe de altă parte, dacă vrei să-i dai un gust interesant unui sos cu unt, poți să folosești puțin din acest produs cu trufe, în amestec cu untul obișnuit, pentru a face sosul și mai savuros.

Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

 

Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

Da, ne place! Untul cu trufe de la MeggleDacă vă interesează și ați vrea să-l cumpărați, îl găsiți la Carrefour, vis a vis de ouă, la raionul cu unt și brânzeturi franțuzești, dar și cu mezeluri spaniole și italienești.

*articolul nu este reclamă, ci o recenzie la un produs care ne place foarte mult

Dacă îți place, dă un like și un share:
advertisement

Din aceeași categorie


Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Le vedem, uneori, acolo sus, pe cer, cu aripile lor frumoase larg întinse, în zbor....

Cel mai bun aluat de pizza se face ”la ochi”
Ne-am obișnuit să măsurăm totul în bucătărie. Și dacă nu folosim cântarul și precizia lui,...

Cum să cumperi o locuință pe care nu ți-o permiți (I)
Hmmmm….Sună cam ciudat, știu. Dacă nu-ți poți permite o anumită locuință pe care, poate, ți-o...

Cum să pregătești cea mai bună ceapă caramelizată?
Uneori, în unele rețete, nimic nu e mai bun decât ceapa caramelizată. Bulb banal și pișcător, care nu e recomandat...

Vopsește ouăle roșii în mod natural
Ori de câte ori mă gândesc la Paști (Paște) îmi amintesc de bunica. Ea pregătea fel de fel de bunătăți...

Cum să faci cel mai interesant ou prăjit. Diferit de fiecare dată
Oul prăjit e perfect fix așa cum e, prăjit. Pudrat apoi cu puțină sare și piper. Right? WRONG. Oul prăjit...


, , , , , , ,

Niciun comentariu, momentan.

Lasă un răspuns

ULTIMELE REȚETE

Gătește ca în America de Sud: Sopa Seca (supa uscată)
Nu-mi pasă de reguli și poveștile de genul ”Așa se face”, ”Așa e frumos”, ”Așa trebuie”, ”Așa face toată lumea”, ”Așa zic specialiștii” mă lasă rece. Cu alte cuvinte, dacă-mi ...Afisari9.013

Păstrează-ți mințile în bucătărie vara asta: Brânză la cuptor cu legume
”Iarna nu-i ca vara” spunea, la un moment dat, un ”clasic” în viață :)). Și cu siguranță nici ”Vara nu-i ca iarna”, mai ales în bucătărie. Adică, dacă iarna statul ...Afisari12.922

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele
Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem ...Afisari16.108

Mai multe rețete


Promoții & Reduceri