Cele mai noi articole din revistă

branza brie

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

5/5 Afisari18.440

Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem ...

Vezi rețeta

Adu extraordinarul la masa ta, cu o omletă cu lavandă și boboci de trandafir

5/5 Afisari14.335

Pentru că mi-am promis solemn să nu mai chiulesc de aici în halul în care am făcut-o în ultima vreme, m-am gândit să-mi spăl păcatele cu ceva cu totul și ...

Vezi rețeta

Galette cu zucchini, ardei capia, brânză brie și cottage

5/5 4 Afisari1.457

De origine franțuzească, galette este o plăcintă plată, dulce sau sărată, care nu are nevoie de o formă pentru a se coace bine-merci la cuptorul bine încins. Folosind același aluat ...

Vezi rețeta

Despre pateuri cu trei feluri de brânză și roșii uscate, plus concursuri câștigate

5/5 30 Minute Afisari591

Consider că este foarte important ceea ce mâncăm, un om înfometat sau care se hrănește cu prostii neputând avea, în opinia mea, mintea limpede.  Hrana sănătoasă, vie, verde, curată se ...

Vezi rețeta

Promoții & Reduceri