ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „Folosește-ți creativitatea și câștigă!” este RETETEFINE.RO, (www.retetefine.ro), regulile din prezentul document fiind obligatorii pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.retetefine.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.
DURATA CONCURSULUI

Concursul ”Folosește-ți creativitatea și câștigă!” se desfăşoară în perioada 1 – 29 februarie 2016, pe pagina de Facebook ReteteFine (https://www.facebook.com/ReteteFine-1499472736973215/?ref=bookmarks) și pe site-ul www.retetefine.ro.
MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI
În perioada 1 – 29 februarie vă invităm să daţi like Paginii Oficiale Facebook ReteteFine (https://www.facebook.com/ReteteFine-1499472736973215/?ref=bookmarks) și să ne lăsați un comentariu pe site-ul www.retetefine.ro, la articolul care anunță concursul, în care să continuați într-un mod cât mai amuzant, printr-un cuvânt sau un vers prima strofă a poeziei ”Primăvara” semnată de George Topârceanu:
”După-atâta frig şi ceaţă
Iar s-arată soarele.
De-acum nu ne mai îngheaţă….” şi puteţi câştiga tocătorul electric Tefal.
Va câștiga cel mai amuzant și/sau surprinzător comentariu, câștigătorul fiind anunțat în 1 martie 2016, pe pagina concursului de pe site-ul www.retetefine.ro și pe Facebook.
PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE
Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul va trebui să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email contact@retetefine.ro, după ce a fost anunțat că a câștigat. Premiile nu pot fi convertite în bani.
Organizatorul concursului (retetefine.ro) va suporta eventualele costuri legate de transport.
În cazul în care câştigătorul nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, organizatorul concursului îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.
Câștigătorul trebuie să își revendice premiul, confirmând datele de contact și furnizând adresa pentru trimiterea premiului până în 6 martie 2016, inclusiv, altfel organizatorul concursului îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis tuturor participanţilor, cu excepţia reprezentanților retetefine.ro precum şi a membrilor familiilor acestora
În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.
Vor fi descalificate toate comentariile injurioase, vulgare și care folosesc un limbaj neadecvat
CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Organizatorul concursului (www.retetefine.ro) va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.retetefine.ro.