Mediu

Somon ”en papillote”, adică în foaie de copt :D

Somon ”en papillote”, adică în foaie de copt :D

4.8 of 5

În copilărie, foarte mult timp n-am putut mânca pește. De vină, în acest sens, a fost uleiul de pește pe care mama – în încercarea de a-și face copilul deștept...

Get Recipe

Kritharaki - pentru puțin (mai mult) soare în farfurie

Kritharaki – pentru puțin (mai mult) soare în farfurie

5 of 5

Gata, s-au dus cele 500 de zile din luna ianuarie și iacătă-ne în februarie. Nu…încă nu se simte miros de primăvară, însă asta nu înseamnă că nu putem să visăm...

Get Recipe

Gătește ca în America de Sud: Sopa Seca (supa uscată)

Gătește ca în America de Sud: Sopa Seca (supa uscată)

4.6 of 5

Nu-mi pasă de reguli și poveștile de genul ”Așa se face”, ”Așa e frumos”, ”Așa trebuie”, ”Așa face toată lumea”, ”Așa zic specialiștii” mă lasă rece. Cu alte cuvinte, dacă-mi...

Get Recipe

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

5 of 5

Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem...

Get Recipe

Călătorește în Grecia cu trigoanele ”Spanakopita”

Călătorește în Grecia cu trigoanele ”Spanakopita”

5 of 5

Unul dintre lucrurile care-mi plac cel mai mult la Grecia – și sunt sigură că cei care au fost pe-acolo îmi dau dreptate – e mâncarea. Nu știu grecii cum...

Get Recipe

Galette cu mere infuzate în coniac

Galette cu mere infuzate în coniac

5 of 5

Recunosc. Îmi place plăcinta cu mere și cred că se întâmplă asta din pricina scorțișoarei pe care o ador. Cu toate acestea, însă, ingredientele și gustul pot fi atât de...

Get Recipe

Fettucine cu ciuperci ”Oyster King”, smântână, tarhon și parmezan

Fettucine cu ciuperci ”Oyster King”, smântână, tarhon și parmezan

5 of 5

Total diferite de celalalte ciuperci cu care suntem obișnuiți și care au picior subțire și pălărie mare, Oyster King sunt taman invers. Adică probabil că Mama Natură a băut ceva...

Get Recipe

Piept de pui în sos alb de usturoi, salvie și lămâie

Piept de pui în sos alb de usturoi, salvie și lămâie

5 of 5

Deși mulți dintre noi erau ferm convinși că a venit primăvara, nu m-am lăsat înșelată de vremea bună de la mijloc de martie.  Și foarte bine am făcut că i-am...

Get Recipe

Ouă ”en cocotte” cu ciuperci, iaurt grecesc, unt cu trufe, brânză de capră și cașcaval afumat

Ouă ”en cocotte” cu ciuperci, iaurt grecesc, unt cu trufe, brânză de capră și cașcaval afumat

5 of 5 2

Zilele de luni nu sunt favoritele multora dintre noi. Pentru că eu tot timpul am fost invers decât majoritatea oamenilor normali întotdeauna mi-a plăcut prima zi din săptămână, problemele avându-le...

Get Recipe

Galette cu zucchini, ardei capia, brânză brie și cottage

Galette cu zucchini, ardei capia, brânză brie și cottage

5 of 5 4

De origine franțuzească, galette este o plăcintă plată, dulce sau sărată, care nu are nevoie de o formă pentru a se coace bine-merci la cuptorul bine încins. Folosind același aluat...

Get Recipe

Rețetă vegană (de post). Tofu tandoori cu paste, de inspirație indiană

Rețetă vegană (de post). Tofu tandoori cu paste, de inspirație indiană

5 of 5 20 Minutes 4

Dacă ai decis să ții post, asta nu înseamnă că trebuie să te pedepsești mâncând alimente nesănătoase sau în combinații nefericite. Care vor ajunge, la finalul perioadei, să-ți facă rău....

Get Recipe

Ou copt în avocado cu sos verde făcut în casă și poze din grădina noastră

Ou copt în avocado cu sos verde făcut în casă și poze din grădina noastră

5 of 5 25 Minutes

Verdele crud este culoarea pe care o poartă primăvara. Pentru că odată ce ne-am pus pe numărat babe, cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape...

Get Recipe