Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Retetefine.ro.

Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Accesul pe site

1. Propietarul/Administratorul Retetefine.ro va acorda permisiunea de utilizare a site-ului , sub conditia respectarii urmatorilor Termeni de folosinta:

1. este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a website-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii;

2. este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea website-ului, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila obtinuta in scris de la proprietarul siteului;

3. este interzisa orice alterare sau modificare a oricarei parti a website-ului, exceptand acele modificari ori alterari, rezonabile, efectuate ca o necesitate a utilizarii corespunzatoare a website-ului pentru scopul in care a fost creat;

4. este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati utilizatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti utilizatori ai site-ului, inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor utilizatori;

5. sunt interzise orice utilizari care constau in transmiterea de materiale publicitare sau mesaje comerciale catre utilizatorii website-lui;

6. este interzisa orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice;

Prin prezenta declarati pe proprie raspundere ca sunteti de acord sa nu utilizati niciun sistem automat care sa trimita cereri catre site-ului Retetefine.ro si care sa poata cauza nefunctionarea sau functionarea incetinita a acestuia.

Acest site contine linkuri, spoturi sau bannere publicitare cu legaturi catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea si nici nu se afla sub controlul proprietarul siteului. proprietarul siteului nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site. Va recomandam sa luati cunostinta despre termenii si conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati atunci cand parasiti site-ul Retetefine.ro .

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala sunt, in mod expres, drepturile de autor si conexe listate de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 si completarile si modificarile ulterioare, precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea.

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra in mod individual, desi unele caracteristici ale sale pot permite interactiunea cu alti utilizatori, numai in scop informational si pentru uz personal. Continutul sau nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Accept

Accesand si utilizand website-ul Retetefine.ro sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati: a) sa aparati, sa garantati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar; b) sa renuntati la formularea si exercitarea oricaror actiuni in pretentii, explicite sau implicite, fata de Retetefine.ro.

Proprietarul siteului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului Retetefine.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului Retetefine.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si proprietarul siteului sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare

Acesti termeni si conditii guverneaza folosirea site-ului Retetefine.ro, denumit in continuare generic “site”.

Prin accesarea site-ului sunteti implicit deacord cu acesti termeni si conditii, in mod contrat va rugam sa parasiti acest site imediat.