Pregătește o SUPER salată, pentru un super prânz
Uneori, de fapt de cele mai multe ori, taman pe la orele prânzului când ai mai mult de muncă, nivelul energiei scade drastic, atingând un punct critic. Asta inseamnă că ...
Uneori, de fapt de cele mai multe ori, taman pe la orele prânzului când ai mai mult de muncă, nivelul energiei scade drastic, atingând un punct critic. Asta inseamnă că ...
Am mai spus-o și o voi mai spune: slăbitul prin înfometare este cea mai mare greșeală pe care o poți face. Asta dacă vrei să slăbești și să și rămâi ...
Răcoritor ca o ploaie de vară se dovedește a fi sosul de iaurt pe care obișnuiesc să-l pregătesc ori de câte ori nu am timp de dichiseli și preparate ”descântate”. ...
De origine franțuzească, galette este o plăcintă plată, dulce sau sărată, care nu are nevoie de o formă pentru a se coace bine-merci la cuptorul bine încins. Folosind același aluat ...
Dacă ești în căutarea unui preparat perfect pentru brunch, prânz sau o cină ușoară, legumele cu ouă de prepeliță la cuptor sunt cea mai bună alegere. Aceasta nu este, însă, ...
Ratatouille nu este doar numele celebrului șoricel priceput la gătit, ci și al unui preparat din sudul Franței, care îți va aminti de vară. Minunat, prin combinația de legume și ...
În ultimele două zile am călătorit mult aici, la rețetefine.ro. Am început duminică, ușor, cu un drum imaginar și gustos în Grecia și în țările măslinilor, printr-un brunch cu aromă ...
Decât să cumperi hummus de la magazin, încărcat cu fel de fel de conservanți nesănătoși, mai bine pregătește-l acasă. De origine orientală, hummusul este o pastă din năut savuroasă și ...
Ador mâncarea asiatică. Și cel mai mult îmi place la ea faptul că e întru totul diferită de preparatele noastre, europene. Avem și noi bunătățile noastre. Nu poate spune nimeni ...
Mămăliga nu e tocmai preferata mea, când vine vorba de mâncare. Asta nu înseamnă, însă, că refuz o porție bună și gustoasă de tocană albă de pui ori ciuperci însoțită ...
Comentarii