Cele mai noi articole din revistă

Da, am slăbit vreo 15 kilograme şi mă menţin de 10 ani :)

Afisari2.139

advertisement

Dacă mi-ar fi spus cineva când aveam vreo 20 de ani că la 34 de ani voi arăta mai bine decât la 25 nu aş fi crezut niciodată. Da…da…ştiu ce zicea Balzac despre femeia care e cea mai frumoasă la vârsta mea de acum, însă…Nu cred că l-am crezut vreodată :).

Fără să fiu o falsă modestă, recunosc: acum arăt mai bine decât la 25 de ani şi pozele vorbesc singure în favoarea a ceea ce am spus mai devreme, motivul principal al diferenţei evidente fiind kilogramele. Care erau evident în plus la vremea aceea cu vreo 15 faţă de momentul acesta.

ale grasa cut(ÎNAINTE: la 24 de ani)

E ciudat, dar după ce am fost întreaga mea viaţă slabă, când m-am îngrăşat s-a întâmplat brusc. Poate şi din cauză că, în ciuda proporţiilor serioase ce erau evidente, n-am vrut să cred nicio clipă. Şi mi-am purtat kilogramele cu ruşine şi frustrare vreo 2 ani. Din fericire, în momentul în care am ajuns în punctul critic în care nu m-am mai putut suporta, am spus clar şi răspicat: GATA! DE MÂINE SLĂBESC!

Şi aşa a fost. Pentru că după o săptămână de la decizia aceasta mă descotorosisem deja de un kilogram. Şi tot aşa, în vreo 3 luni şi jumătate, cu răbdare, perseverenţă, încredere şi respect faţă de corpul meu, am ajuns de la 65 de kilograme la 50. Partea cea mai bună în toată povestea asta este că, deşi greutatea mea a mai fluctuat din când în când (cu două-trei kilograme), deşi am mai sărit calul, nu m-am mai îngrăşat la loc niciodată.

ale(ACUM: la 34 de ani)

Poate din cauză că în momentul în care am decis că TREBUIE să slăbesc nu am urmat fel de fel de diete orbeşte, ci m-am documentat intens pentru a-mi schimba stilul de viaţă. Şi se pare că bine am făcut, pentru că ceea ce am învăţat atunci şi de atunci înainte m-a ajutat să mă menţin la kilogramele pe care mi le doresc.

Însuşi blogul acesta şi reţetele care ajung aici sunt un rezultat al celor 10 ani de experimentări 🙂 şi tocmai de aceea pot spune cu mâna pe inimă că MÂNCAREA MEA NU ÎNGRAŞĂ, aşa cum am spus cu câteva articole în urmă.

Mai mult, pentru că eu sunt dovada vie că SE POATE să slăbeşti, dar mai ales să te menţii ani de zile, fără să renunţi, practic, la nimic din ceea ce îţi place, voi dezvălui, într-un nou capitol pe care îl începem azi împreună, toate secretele.

Ah şi să nu uit! M-am lăsat şi de fumat între timp 🙂


→ Cum am slăbit? Primul pas

→ Cum am slăbit? Pasul al doilea

→ Cum am slăbit? Pasul al treilea

Dacă îți place, dă un like și un share:
advertisement

Din aceeași categorie


Pregătește un ice tea de vară în 3 pași simpli!
Îl găsim la sticlă pe la toate magazinele și, dacă nu suntem atenți, am putea...

Vrei să slăbești? Spală podelele!
De cele mai multe ori, când te gândești la consumul de calorii, sportul și mișcarea...

4 manifestări de prost gust de care trebuie să te ferești
Deși la prima vedere am putea crede că eleganța este o problemă ce ține exclusiv...

Frumusețea ești tu, în cea mai bună versiune a ta!
Sunt multe definițiile care i-ar putea fi date frumuseții…Pentru că ea este prezentă, în primul rând, în ochiul celui care...

5 pași care te vor ajuta să mănânci mai multe legume și fructe
Un studiu al University College London a arătat că persoanele care mănâncă până la șapte porții de legume și fructe ...

Topul „ierburilor” pe care trebuie neapărat să le ai în bucătărie
Ca „sarea în bucate” îşi iubea prinţesa din poveste, tatăl. Şi el nu a avut înţelepciunea să înţeleagă cât de...


Niciun comentariu, momentan.

Lasă un răspuns

ULTIMELE REȚETE

Gătește ca în America de Sud: Sopa Seca (supa uscată)
Nu-mi pasă de reguli și poveștile de genul ”Așa se face”, ”Așa e frumos”, ”Așa trebuie”, ”Așa face toată lumea”, ”Așa zic specialiștii” mă lasă rece. Cu alte cuvinte, dacă-mi ...Afisari35.268

Păstrează-ți mințile în bucătărie vara asta: Brânză la cuptor cu legume
”Iarna nu-i ca vara” spunea, la un moment dat, un ”clasic” în viață :)). Și cu siguranță nici ”Vara nu-i ca iarna”, mai ales în bucătărie. Adică, dacă iarna statul ...Afisari31.421

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele
Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem ...Afisari61.126

Mai multe rețete


Promoții & Reduceri