Cum am slăbit? Primul pas: Totul începe cu mintea ta...

Cum am slăbit? Primul pas: Totul începe cu mintea ta…

Să scapi de toate kilogramele care îţi dau „dureri” de cap nu e un lucru greu deloc, singura şi cea mai importantă dintre condiţii fiind aceea de a fi pregătit mental şi sufleteşte să faci asta. Să lupţi cu tine, cu poftele, cu obişnuinţele.

healthy

Acesta este primul pas. Eşti convins(ă) că vrei să slăbeşti, deci că e posibil ca, undeva pe drum, să apară bolovăniş şi situaţii care să te determine să vrei să renunţi.

Să nu cazi în  capcana lui „mâine”. Pentru că e interesant cum „mâine” ăsta are capacitatea de a rezolva toate problemele. De mâine toată lumea face tot ceea ce e de făcut. Şi uite-aşa „mâine” se transformă din azi în ieri şi din ieri în alaltăieri, momentul ACESTA, ŞI CEL MAI IMPORTANT, fiind lăsat pentru un alt… mâine.

Cu alte cuvinte, de fapt spunând acelaşi lucru, subliniez: schimbarea începe astăzi. The future is now. Şi, odată ce ţi-ai lipit pozele cu tine slab(ă) pe frigider, te-ai hotărât că TREBUIE să faci asta, păşeşte cu încredere pe drumul din faţa ta.

healthy2

Îţi promit că funcţionează.

PS. Mulţi dintre cei care se hotărăsc să slăbească renunţă la „regim” după maxim o săptămână. Tocmai de aceea, fă tot ce e necesar pentru a-ţi păstra drumul. Vorbeşte despre asta, lipeşte poze cu vedeta ta favorită (şi slabă) pe frigider sau ţine la vedere o pereche de jeanşi în care nu mai încapi de mult.



→ Cum am slăbit? Pasul al doilea

→ Cum am slăbit? Pasul al treilea

→ Da, am slăbit și mă mențin!

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.