Cu cât e mai aromat, cu atât mai bun se dovedește a fi într-o salată, uleiul de măsline. E drept, l-ai putea cumpăra de la magazin, dar de ce ai face-o când îl poți prepara chiar acasă din câteva ingrediente. Plus că îl poți face picant, dacă folosești fulgi de chilli sau un chilli întreg, uscat, mediteranean și chiar cu gust de ciuperci, dacă îi adaugi ciuperci uscate.
Noi l-am ales pe cel mai aromat dintre toate, cel cu aromă mediteraneană, care îți va transforma salatele într-un deliciu.
Ai nevoie de:
*1 sticluță curată, cu gura largă
*2 căței de usturoi
*piper negru și verde
*cimbru uscat
*rozmarin
*ulei de măsline extravirgin
Pregătire:
1.Spală crenguțele de rozmarin și usucă-le bine. Curăță usturoiul.
2.Pune toate ingredientele în sticlă, pe care o umpli, apoi, cu ulei de măsline.
3.În aproximativ 2 zile uleiul va avea deja aromă și îl poți folosi fără probleme
No comments yet.