Cum să faci ierburi de Provence

Cum să faci ierburi de Provence

Ierburile de Provence sunt un mix clasic al bucătăriei franceze. Al sudului Franței, în special. Cu o aromă inconfundabilă, ierburile din povestea noastră, au proprietatea de a aduna, ca prin farmec, într-un borcan, pe un raft din bucătăria ta, întregul suflet al Mediteranei.

Se știe deja: dieta mediteraneană, bogată în legume și fructe proaspete, în pește, pui, ulei de măsline, brânzeturi și puțin vin este una care ne asigură o viață lungă și sănătoasă, Herbs de Provence fiind o parte importantă a acestei ecuații.

1

Cum să le obții, într-o variantă mai bogată, aflați în continuare:

*2 linguri cimbru uscat

*2 linguri rozmarin uscat

*2 linguri oregano uscat

*2 linguri măgheran uscat

*2 linguri semințe de fenicul (sau chimen)

*2 linguri tarhon uscat

*1 lingură levănțică uscată

*1 lingură de mărar uscat

*1 vârf de cuțit de fulgi de chilli (opțional)

 

, , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.