boia de ardei

Simplitatea și deliciul absolut: hummus cu ardei copt
Dacă ar fi să transpui în mâncare imaginea simplității sofisticate, atunci cu siguranță, ea ar putea împrumuta, fără îndoială, chipul hummusului. E incredibil cum, odată ce ai gustat din bobul...
	
				
					on 				 
				2 martie 2016 | 	
				In Bucătărie mediteraneană, Bucătărie orientală, Bucătărie rapidă | 				
				By  
				Alexandra |  1 Comments			
		advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
 - Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
 - REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
 - Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
 - Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
 
Alte Rețete
- 
                    
                        
                    
                    Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | - 
                    
                        
                    
                    Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | - 
                    
                        
                    
                    Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | - 
                    
                        
                    
                    Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | - 
                    
                        
                    
                    Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra | 
advertisement





