şuncă
Cadouri de la Moşu’ şi pizzaaaaaaaaaaaaa
Scrisoarea mea a ajuns, se pare, la Moşul. În plus de asta, bănuiesc că n-am făcut rele prea mari anul ăsta, pentru că mi-a adus EXACT ce i-am cerut: o...
”Specialistul” omletelor ”lovește” din nou: Omletă clasică (dar nu simplă)
Începând de astăzi am început să văd, în sfârșit, luminița de la capătul tunelului. Adică încă tușesc. Ohohooooo și cât mai tușesc…dar, în sfârșit, mă simt muuuult mai bine decât...
Sandwich cu două feluri de brânză la grătar, pentru dimineţile reci
Oh my! se spune că orice e bun pe lumea asta ori ne îmbolnăveşte, ori ne îngraşă. Doamne, cât adevăr ascund cuvintele acestea…. E suficient să-i întrebi, ce părere au...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |