Da, am slăbit vreo 15 kilograme şi mă menţin de 10 ani :)

Da, am slăbit vreo 15 kilograme şi mă menţin de 10 ani :)

Dacă mi-ar fi spus cineva când aveam vreo 20 de ani că la 34 de ani voi arăta mai bine decât la 25 nu aş fi crezut niciodată. Da…da…ştiu ce zicea Balzac despre femeia care e cea mai frumoasă la vârsta mea de acum, însă…Nu cred că l-am crezut vreodată :).

Fără să fiu o falsă modestă, recunosc: acum arăt mai bine decât la 25 de ani şi pozele vorbesc singure în favoarea a ceea ce am spus mai devreme, motivul principal al diferenţei evidente fiind kilogramele. Care erau evident în plus la vremea aceea cu vreo 15 faţă de momentul acesta.

ale grasa cut(ÎNAINTE: la 24 de ani)

E ciudat, dar după ce am fost întreaga mea viaţă slabă, când m-am îngrăşat s-a întâmplat brusc. Poate şi din cauză că, în ciuda proporţiilor serioase ce erau evidente, n-am vrut să cred nicio clipă. Şi mi-am purtat kilogramele cu ruşine şi frustrare vreo 2 ani. Din fericire, în momentul în care am ajuns în punctul critic în care nu m-am mai putut suporta, am spus clar şi răspicat: GATA! DE MÂINE SLĂBESC!

Şi aşa a fost. Pentru că după o săptămână de la decizia aceasta mă descotorosisem deja de un kilogram. Şi tot aşa, în vreo 3 luni şi jumătate, cu răbdare, perseverenţă, încredere şi respect faţă de corpul meu, am ajuns de la 65 de kilograme la 50. Partea cea mai bună în toată povestea asta este că, deşi greutatea mea a mai fluctuat din când în când (cu două-trei kilograme), deşi am mai sărit calul, nu m-am mai îngrăşat la loc niciodată.

ale(ACUM: la 34 de ani)

Poate din cauză că în momentul în care am decis că TREBUIE să slăbesc nu am urmat fel de fel de diete orbeşte, ci m-am documentat intens pentru a-mi schimba stilul de viaţă. Şi se pare că bine am făcut, pentru că ceea ce am învăţat atunci şi de atunci înainte m-a ajutat să mă menţin la kilogramele pe care mi le doresc.

Însuşi blogul acesta şi reţetele care ajung aici sunt un rezultat al celor 10 ani de experimentări 🙂 şi tocmai de aceea pot spune cu mâna pe inimă că MÂNCAREA MEA NU ÎNGRAŞĂ, aşa cum am spus cu câteva articole în urmă.

Mai mult, pentru că eu sunt dovada vie că SE POATE să slăbeşti, dar mai ales să te menţii ani de zile, fără să renunţi, practic, la nimic din ceea ce îţi place, voi dezvălui, într-un nou capitol pe care îl începem azi împreună, toate secretele.

Ah şi să nu uit! M-am lăsat şi de fumat între timp 🙂


→ Cum am slăbit? Primul pas

→ Cum am slăbit? Pasul al doilea

→ Cum am slăbit? Pasul al treilea

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.