Frumusețea ești tu, în cea mai bună versiune a ta!

Frumusețea ești tu, în cea mai bună versiune a ta!

Sunt multe definițiile care i-ar putea fi date frumuseții…Pentru că ea este prezentă, în primul rând, în ochiul celui care privește, pentru fiecare persoană în parte frumos fiind ceea ce-i place lui. Sau ei…

Dincolo de gust și gusturi, de tendințe, modă sau de norme sociale, când ea există, frumusețea este recunoscută. Și de către cei cărora le plac blondele sau doar roșcatele, și de către cele care preferă doar bărbații înalți sau cu simțul umorului. Cu alte cuvinte, oameni diferiți, cu gusturi și culturi diferite, recunosc frumusețea atunci când o văd. Pentru că ea este într-un anumit fel.

După cum spunea reclama, frumusețea este încredere, bună dispoziție, inteligență, talent, ea simțindu-se bine în pielea ei. Indiferent de circumstanțe.

Privind așa, în detaliu, ajungem la concluzia că există două tipuri de frumusețe. Cea fizică. Și cea a personalității. Cele două împletindu-se și îmbinându-se atât de mult, încât până la urmă, ajung să se confunde una cu cealaltă. Motiv pentru care, frumusețea este atât sănătate, cât și hrană vie și sănătoasă, atât energie și bună dispoziție, cât și mișcare, atât atenție față de propria persoană și de grija față de propria educație, cât și dorința de a evolua mereu.

Frumusețea nu este altceva decât cea mai bună versiune a ta. Da, a ta. Pentru că dacă ai grijă de tine, de pielea ta, de sănătatea ta, de hrana ta și de trupul tău, vei avea ochi luminoși, păr și unghii frumoase, spate drept, nu gârbovit, mers elastic, energie și veselie. Frumusețea ta stă în puterea ta, pentru că un cuvânt frumos spus în locul unei vulgarități te va face să crești în ochii celui din fața ta, la fel cum educația și încercarea de a pătrunde în misterele artei îți vor șlefui personalitatea, caracterul și odată cu ele forța interioară. Iar aspectul exterior le va urma.

Suntem ceea ce mâncăm, bem, vorbim, gândim, învățăm, creăm și facem, respectul față de noi și de ceilalți, dorința continuă de autodepășire făcându-te cea mai frumoasă femeie din lume. Sau Mister Universe.

Sursă foto: Wikipedia

, , , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.