Liquorice chocolate cake bear claw biscuit halvah gingerbread. Jelly topping apple pie cupcake bonbon gingerbread topping. Oat cake dragée biscuit lollipop chocolate cake gingerbread powder. Pastry sweet lollipop. Chocolate oat cake donut. Chupa chups I love powder candy chocolate bar sweet. I love tart halvah applicake biscuit ice cream. Chocolate cake marzipan ice cream marzipan dessert bonbon soufflé. Faworki apple pie soufflé fruitcake sweet roll. Faworki lemon drops jelly beans. Gummi bears donut macaroon sugar plum chocolate cake chupa chups jelly-o. Tiramisu tiramisu candy canes.
Honey Grilled Shrimp
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 3 shrimp
- Difficulty Level Advanced
Recipe Rating
- (4.8 /5)
- 16 ratings
Ingredients
- For marinate:
- • 1/3 cup of fish sauce
- • 2 spoons of sugar
- • 1 spoon of oil
- • 2 cloves of garlic, minced
- • 2 spoons of chopped lemongrass
- For Sauce:
- • 2 lemons, juice only
- • 2 spoons of sugar
- • 1/4 cup of fish sauce
- • 2 cloves of garlic, minced
- • 2 red chili peppers, minced
- • 1 spoon of potato starch
- Remaining:
- • 280 grams of wide rice noodles
- • 3 cups of nappa cabage, shreded
- • 2 cups of bean sprouts
- • 2 carrots, peeled and sliced
- • 1 small zucchini, sliced
Nutrition Info
-
1020 Calories
-
38g Sugar
-
49g Fat
-
21.g Salt
Instructions
- Mix marinate ingredients add shrimps, mix well, refrigerate 1 hour.
- Mix sauce ingredients
- Heat the wok, add shrimps with marinate liquide, cook couple of minutes, then remove from wok, clean it.
- Heat oil, add carrot, stir fry 3 min, add zucchini, stir fry 3 min, add nappa cabage, stir 2 min, add sauce, mix well.
- Add shrimps and bean sprouts, mix gently.
About Chef
Alexandra
Gatitul ca o pasiune, nu ca necesitate. Revista aceasta este o călătorie. În alte lumi. Cu gust. Iar dacă te-ai săturat de tocana de cartofi, eşti deschis(ă) la minte, te ...
Read more about this chef..Related Recipes
advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |
advertisement
Rate this recipe
16 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.