Lollipop danish dragée tootsie roll croissant. Halvah ice cream gummi bears caramels apple pie jujubes. Chocolate cake cotton candy applicake. Biscuit fruitcake caramels macaroon chocolate. Halvah lemon drops caramels. Danish cotton candy bonbon topping donut toffee cookie icing. Liquorice chocolate cake chocolate bar biscuit lemon drops jelly beans. Tootsie roll sesame snaps pastry.
Fragrant Chinese Beef Stew
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 3 Plate
- Difficulty Level Easy
Recipe Rating
- (4.7 /5)
- 24 ratings
Ingredients
- 1 cup boiling water
- 1/2 cup dried black mushrooms
- 500 grams of beef brisket, trimmed and cubed
- 1/2 onion, chopped
- 2 stalks of green onions, chopped
- 1 teaspoon grated ginger
- 2 garlic cloves, minced
- 2 cups broth
- 1 tablespoon of brown sugar
- 1,5 tablespoons of soy sauce
- 1 tablespoon sake
- 1/2 teaspoon Sichuan pepper
- 2 star anise
- 1 whole clove
- 3 dried red chilies
- 1 cinnamon stick (5cm long)
- 1 teaspoon sesame oil
Nutrition Info
-
4g Sugar
-
10g Fat
-
2g Saturates
-
0.2g Salt
Instructions
- Soak dried mushrooms in boiling water for about 30 minutes.
- Remove mushrooms, chop and set aside.
- Strain soaking liquid. Discard solids and reserve 1 cup soaking liquid.
- Sauté beef on all sides or until browned. Add onion, ginger, and garlic. Fry couple of minutes. Stir in reserved soaking liquid, 2 cups broth, brown sugar, soy sauce, sake, Sichuan pepper, star anise, clove, dried chilies and cinnamon stick.
- Cover, reduce heat, and simmer 1 hour. Stir in mushrooms.
- Cover and simmer 40 minutes or until beef is tender.
- Remove beef mixture with a slotted spoon. Discard star anise, cloves, dried chilies, and cinnamon stick.
- Bring remaining liquid to a boil, cook until reduced to 1 cup.
- Serve sprinkled with green onions and sesame oil over rice with sauce.
About Chef
Alexandra
Gatitul ca o pasiune, nu ca necesitate. Revista aceasta este o călătorie. În alte lumi. Cu gust. Iar dacă te-ai săturat de tocana de cartofi, eşti deschis(ă) la minte, te ...
Read more about this chef..Related Recipes
advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |
advertisement
Rate this recipe
24 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.