Iată că toamna adevărată vrea să dea iama în ”sat”. Pentru că de câteva zile, bune, căldura s-a cam săturat de noi și a plecat în Țările Calde lăsându-ne cu un frig care, pe zi ce trece e din ce în ce mai tăios.
Poate acesta este motivul, alături de lejeritatea zilei de sâmbătă, pentru care, încă de dimineață inspirația mea a înflorit într-un brunch destul de…bizar.
Da, astăzi am mâncat niște mici ciudățenii, pentru că dincolo de deja clasica omletă cu șuncă și salam pe care am pregătit-o dintr-un ou și brânza camembert pane cu mix de semințe, am mai mâncat și o salată cu verdeață, măr, germeni de ceapă și kala namak și clătite din făină albă și pesemt cu brânză pecorino.
Din fericire pentru ”bucătar” 🙂 toate gusturile s-au combinat perfect, rezultând una dintre cele mai interesante mese pe care le-am avut în ultimele luni.
Pentru că fiecare preparat intrat în compoziția mini brunch-ului nostru poate fi mâncat singur sau în alte compoziții, o să îl abordez pe fiecare în parte și le vom asambla după aceea, cu ajutorul link-urilor 🙂
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.