Mini brunch: Brânză Camembert pane, cu semințe

Iată că toamna adevărată vrea să dea iama în ”sat”. Pentru că de câteva zile, bune, căldura s-a cam săturat de noi și a plecat în Țările Calde lăsându-ne cu un frig care, pe zi ce trece e din ce în ce mai tăios.

Poate acesta este motivul, alături de lejeritatea zilei de sâmbătă, pentru care, încă de dimineață inspirația mea a înflorit într-un brunch destul de…bizar.

Da, astăzi am mâncat niște mici ciudățenii, pentru că dincolo de deja clasica omletă cu șuncă și salam pe care am pregătit-o dintr-un ou și brânza camembert pane cu mix de semințe, am mai mâncat și o salată cu verdeață, măr, germeni de ceapă și kala namak și clătite din făină albă și pesemt cu brânză pecorino.

Din fericire pentru ”bucătar” 🙂 toate gusturile s-au combinat perfect, rezultând una dintre cele mai interesante mese pe care le-am avut în ultimele luni.

Pentru că fiecare preparat  intrat în compoziția mini brunch-ului nostru poate fi mâncat singur sau în alte compoziții, o să îl abordez pe fiecare în parte și le vom asambla după aceea, cu ajutorul link-urilor 🙂

Recipe Rating

  • (5 /5)
  • 1 rating

CADOURI Lullula – recomandarea Rețete Fine

About Chef

Related Recipes