Cină
„Cina dă-o mai bine duşmanilor”, spunea un înţelept. Ce ar fi vrut să spună omul nostru este că, dacă micul dejun este cea mai importantă şi bogată masă a zilei, cina trebuie să fie cât mai uşoară. Salatele, carnea albă la grătar cu salată, micile gustări de brânzeturi cu legume şi condimente sau supele uşoare de legume, savurate la ore nu foarte înaintate, sunt cele mai potrivite pentru cine perfecte (şi sănătoase).
Pui tajine cu turmeric și lămâie
Cele două vase tajine, minunate, mi-au încurcat puțin socotelile prin dulapuri, pentru că a trebuit să reloc pe alte și alte rafturi linii întregi, perfecte de pahare și ceșcuțe pe...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |