aluat foietaj

Probabil cel mai gustos soare din lume :)
Am încetat de destul de multă vreme să mă mai bucur de trecerea timpului. Conștientă fiind că dacă nu fac tot ce pot pentru a-l umple cu lucrurile care-mi plac,...

Despre pateuri cu trei feluri de brânză și roșii uscate, plus concursuri câștigate
Consider că este foarte important ceea ce mâncăm, un om înfometat sau care se hrănește cu prostii neputând avea, în opinia mea, mintea limpede. Hrana sănătoasă, vie, verde, curată se...
	
				
					on 				 
				11 ianuarie 2016 | 	
				In Bucătărie mediteraneană, Bucătărie rapidă, Bucătărie uşoară | 				
				By  
				Alexandra |   0 Comments 			
		advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
- 
                    
                          Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –... Recipe by Alexandra |
- 
                    
                          Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verdeLa fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,... Recipe by Alexandra |
- 
                    
                          Orzo cremos cu spanac și sparanghel verdeOrzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,... Recipe by Alexandra |
- 
                    
                          Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe... Recipe by Alexandra |
- 
                    
                          Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soareNu se știe exact cine au fost cei care au... Recipe by Alexandra |
advertisement





