aluat fraged
Galette cu zucchini, ardei capia, brânză brie și cottage
De origine franțuzească, galette este o plăcintă plată, dulce sau sărată, care nu are nevoie de o formă pentru a se coace bine-merci la cuptorul bine încins. Folosind același aluat...
Savoare de week-end. O felie de tartă cu brânză dulce și merișoare în coniac
Neagră ca noaptea și amară precum păcatul. Așa prefer să-mi beau cafeaua. Fără zahăr. Fără frișcă. Fără lapte. Fără alte adaosuri. Asta din pricină că-mi plac lucrurile simple. Sofisticate în...
Quiche de primăvară cu spanac, ceapă verde și telemea
Deși cu multă vreme în urmă mă întristam când vremea nu era așa cum aș fi vrut eu să fie, am realizat că nu există prostie mai mare decât să...
Savoare sărată: quiche cu telemea și roșii uscate la soare
Nu mai știu când am mâncat prima dată quiche, însă știu sigur că multă vreme mi-am dorit să încerc tarta aceasta sărată. Înainte chiar să am habar ce este de...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |