harissa pudră

Spumă de ton și din nou despre SURPRIZĂ :)
Pffffff…..Na că s-a mai dus o săptămână! Una deloc ușoară din punctul de vedere al temperaturilor, pentru că nu știu cum a fost pe la voi, dar la noi, la...
advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
- 
                    
                          Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –... Recipe by Alexandra |
- 
                    
                          Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verdeLa fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,... Recipe by Alexandra |
- 
                    
                          Orzo cremos cu spanac și sparanghel verdeOrzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,... Recipe by Alexandra |
- 
                    
                          Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe... Recipe by Alexandra |
- 
                    
                          Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soareNu se știe exact cine au fost cei care au... Recipe by Alexandra |
advertisement





