morcov
Supă picantă cu tăiței, de inspirație asiatică
Ador mâncarea asiatică. Și cel mai mult îmi place la ea faptul că e întru totul diferită de preparatele noastre, europene. Avem și noi bunătățile noastre. Nu poate spune nimeni...
Supă – cremă de linte roșie, rapidă și sățioasă
Dacă te grăbești și vrei să hrănești gurile din casă cât mai rapid cu putință, optează pentru această supă-cremă de linte roșie. Minunată la prânz sau cină, supa aceasta îmbogățită...
advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |
advertisement