Cele mai noi articole din revistă

O brad frumos cu stea în frunte și smoothie cu turmeric :)


advertisement

Încă de când ne-am cunoscut, eu și Lau am dezvoltat un obicei. Poate puțin mai deobișnuit pentru această parte a lumii. Cu alte cuvinte, nu așteptăm să vină Crăciunul peste noi ca să împodobim bradul, ci îl scoatem de la naftalină încă înainte de decembrie.

Cam la fel am făcut și anul acesta. Adică încă de dimineață ne-am echipat cu curaj, Lau s-a suit în pod ca să dea jos cutiile cu ornamente și cu bradul artificial (care anul acesta face 3 ani) și am lăsat totul de-o parte, cu gândul de a împodobi pomul la 1 decembrie. Până spre după-amiază când, într-un acces de nerăbdare, ne-a lovit un gând pervers :)))))). ”Hai să-l împodobim azi”, am gândit cu voce tare și, așa cum am zis, am și făcut.

12

Ne-am luptat puțin cu instalația, ce-i drept, iar după ce ani la rândul am avut un brad cu argintiu și albastru, alb, argintiu și albastru, anul acesta am schimbat macazul: roșu, auriu, alb și argintiu, cu jucărele din lemn și inimioare rustice, fermecătoare.

(da, știu, lumina e cam proastă, deci la fel sunt și pozele, dar asta nu-l deranjează pe Norocel, care s-a pus liniștit să tragă un pui de somn la umbra chestiei ăsteia ciudate recent apărute în universul său:))))

Sincer, îmi place ce-a ieșit și deși treaba nu e încă gata, pentru că trebuie să mai aranjez spațiul de sub brad și decorațiunile prin casă, pomul nostru de Crăciun făcut din noiembrie, e încântător (cel puțin așa mi se pare). Am reușit chiar și să improvizăm o stea în fruntea lui. Roșie, ca cea pe care o purta calul lui Făt Frumos (nu era chiar așa, dar în povestea mea lucrurile pot sta oricum, nu?)

3

PS. Și pentru că sunt convinsă că se vor găsi destui care vor gândi ”Oh, brad de plastic, câh!”, viziunea mea e alta. Prefer un brad de plastic pe care-l folosesc cel puțin 10 ani, în locul sacrificării inutile a milioane de brazi naturali. Mă doare sufletul să-i văd cum se usucă an de an și nu pot accepta asta.

Și pentru că blogul ăsta este despre mâncare, ia să vă dau o rețetă numai bună de gustat și de savurat, care promite să mențină mintea și inima deschise. Dar și în conexiune una cu cealaltă.

Dacă îți place, dă un like și un share:

Adăugată de

Promoții și reduceri

Alexandra

Gatitul ca o pasiune, nu ca necesitate. Revista aceasta este o călătorie. În alte lumi. Cu gust. Iar dacă te-ai săturat de tocana de cartofi, eşti deschis(ă) la minte, te ...

Similare

  • Persoane : 2
  • Porții : 2
  • Timp de gătire : 3 Min
  • Porții : 1

ULTIMELE ARTICOLE


Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Le vedem, uneori, acolo sus, pe cer, cu aripile lor frumoase larg întinse, în zbor....

Cel mai bun aluat de pizza se face ”la ochi”
Ne-am obișnuit să măsurăm totul în bucătărie. Și dacă nu folosim cântarul și precizia lui,...

Pregătește un ice tea de vară în 3 pași simpli!
Îl găsim la sticlă pe la toate magazinele și, dacă nu suntem atenți, am putea...

Cum să cumperi o locuință pe care nu ți-o permiți (I)
Hmmmm….Sună cam ciudat, știu. Dacă nu-ți poți permite o anumită locuință pe care, poate, ți-o dorești, sau la care visezi...

Cum să pregătești cea mai bună ceapă caramelizată?
Uneori, în unele rețete, nimic nu e mai bun decât ceapa caramelizată. Bulb banal și pișcător, care nu e recomandat...

Vopsește ouăle roșii în mod natural
Ori de câte ori mă gândesc la Paști (Paște) îmi amintesc de bunica. Ea pregătea fel de fel de bunătăți...
Mai multe articole

Promoții & Reduceri