Salate
“Fiecare salată pe care o serveşti e un tablou pe care l-ai pictat, o sculptură pe care ai modelat-o, o dramă pe care ai creat-o” (Carol Truax)
Salată ”caprese” de inspirație mediteraneană
Vara aceasta ne-am bucurat de… vară. S-a întâmplat doar pentru o săptămână, în Creta, și deși la noi nu a plouat chiar tot timpul în această vară, acolo, în insula...
Tzatziki, mai mult decât… tzatziki
Ador legumele. Mi-au plăcut de când mă știu și de cele mai multe ori, din cauza lor, uit complet de carne. Nu, nu sunt vegetariană, dar aș putea fi fără...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |