Cum facem pesmet acasă?

Cum facem pesmet acasă?

Să presupunem că vrei să faci:

brânză pane

*  pui katsu 

*  sau un simplu șnițel

Că ți s-a terminat pesmetul sau că s-a uscat pâinea.

PicMonkey Collage

Pentru toate situațiile există o rezolvare simplă, mai la îndemână decât credeai, pentru că în maxim o jumătate de oră poți face pesmet la tine acasă. Cum? Extrem de simplu, dacă urmezi pașii de mai jos 🙂

PS. Dacă nu ai robot de bucătărie, pune pâinea într-o pungă (după ce-o scoți din cuptor), pe care o închizi la gură și, cu un făcăleț, bate-o bine 🙂 până se face praf 🙂 – ”anger management” la tine acasă cu rezultate foarte gustoase

8s4s356s2s1s

 

One Response to Cum facem pesmet acasă?

  1. House 25 ianuarie 2016 at 20:31 #

    Nice!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.