Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

Am trecut pe lângă el de sute de ori. În primul rând din cauză că se află în una dintre secțiunile puțin mai scumpe ale Carrefour-ului. Într-o seară, însă, pur întâmplător, în timp ce mă uitam pe la brânzeturi franțuzești și mezeluri italienești și spaniole, mi-au căzut ochii pe el.

Borcănașul de unt cu trufe de la Meggle, că despre el este vorba, costă 12 lei (sau 12,99, nu sunt sigură), și deși prima dată l-am cumpărat din curiozitate, acum suntem disperați.

Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

 

Da, ne place! Untul cu trufe de la MeggleCu trufele nu suntem obișnuiți. E adevărat. Însă, aromat și cu gustul său extrem de interesant, untul acesta e minunat întins pe un colț generos de focaccia fierbinte, proaspăt scoasă din cuptor, pe pâine prăjită, deci mâncat fix așa cum e. Dacă ai untul acesta nu-ți mai trebuie nimic. Cel puțin noi așa am simțit.

Pe de altă parte, dacă vrei să-i dai un gust interesant unui sos cu unt, poți să folosești puțin din acest produs cu trufe, în amestec cu untul obișnuit, pentru a face sosul și mai savuros.

Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

 

Da, ne place! Untul cu trufe de la Meggle

Da, ne place! Untul cu trufe de la MeggleDacă vă interesează și ați vrea să-l cumpărați, îl găsiți la Carrefour, vis a vis de ouă, la raionul cu unt și brânzeturi franțuzești, dar și cu mezeluri spaniole și italienești.

*articolul nu este reclamă, ci o recenzie la un produs care ne place foarte mult

, , , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.