Cele mai noi articole din revistă

Oare de ce pasionatele de gătit sunt slabe?

Afisari885

advertisement

Curioasă fiind, din fire, m-au pus păcatele să caut cele mai frumoase bloguri de mâncare din punctul de vedere al celor de la SAVEUR. Cele mai frumoase şi cele mai …. gustoase din 2014.

85

Ah, şi m-am îndrăgostit. De multe dintre ele. Nu numai din pricina iubirii nebuneşti pe care posesorii şi posesoarele paginilor cu pricina i-o poartă uneia dintre cele mai „păcătoase” dintre nevoile umane, ci şi din cauza creativităţii, a fotografiilor şi a mâncărurilor, bineînţeles.

1

2

Ce oameni interesanţi sunt pasionaţii de gătit şi, cu ocazia asta am mai observat ceva: niciuna dintre stăpânele paginilor – indiferent că găteau mâncăruri simple, coceau pâine sau pregăteau dulciuri – nu era grasă aşa cum ne imaginăm că sunt zânele care se învârt pe lângă oale, linguri şi sobe.

Oare cum se explică asta?

10916

Poate că „obsesie” este termenul care le descrie cel mai bine. O obsesie care te consumă într-atât de mult încât simplul fapt că pregăteşti şi creezi un fel de mâncare, te satură. Sau pur şi simplu, conştiente fiind că au o „problemă” cu mâncarea le face mai grijulii. În sensul ăsta.

 Deşi e duminică, azi lucrez. Dar nu m-am grăbit chiar aşa de tare spre serviciu încât să nu pot „trage în chip”, unele dintre frumoasele trăsături ale Sibiului.

Preaiubitul meu oraş 🙂

PS. Am strecurat printre porţi şi ziduri şi o poză cu mine (zâmbitoare în ciuda faptului că, cică, trebuie să fiu deprimată) şi cu omletele pe care le-am mâncat ieri, la micul dejun.

 

 

Dacă îți place, dă un like și un share:
advertisement

Din aceeași categorie


Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Le vedem, uneori, acolo sus, pe cer, cu aripile lor frumoase larg întinse, în zbor....

Cel mai bun aluat de pizza se face ”la ochi”
Ne-am obișnuit să măsurăm totul în bucătărie. Și dacă nu folosim cântarul și precizia lui,...

Pregătește un ice tea de vară în 3 pași simpli!
Îl găsim la sticlă pe la toate magazinele și, dacă nu suntem atenți, am putea...

Cum să cumperi o locuință pe care nu ți-o permiți (I)
Hmmmm….Sună cam ciudat, știu. Dacă nu-ți poți permite o anumită locuință pe care, poate, ți-o dorești, sau la care visezi...

Cum să pregătești cea mai bună ceapă caramelizată?
Uneori, în unele rețete, nimic nu e mai bun decât ceapa caramelizată. Bulb banal și pișcător, care nu e recomandat...

Vopsește ouăle roșii în mod natural
Ori de câte ori mă gândesc la Paști (Paște) îmi amintesc de bunica. Ea pregătea fel de fel de bunătăți...


Niciun comentariu, momentan.

Lasă un răspuns

ULTIMELE REȚETE

Gătește ca în America de Sud: Sopa Seca (supa uscată)
Nu-mi pasă de reguli și poveștile de genul ”Așa se face”, ”Așa e frumos”, ”Așa trebuie”, ”Așa face toată lumea”, ”Așa zic specialiștii” mă lasă rece. Cu alte cuvinte, dacă-mi ...Afisari35.267

Păstrează-ți mințile în bucătărie vara asta: Brânză la cuptor cu legume
”Iarna nu-i ca vara” spunea, la un moment dat, un ”clasic” în viață :)). Și cu siguranță nici ”Vara nu-i ca iarna”, mai ales în bucătărie. Adică, dacă iarna statul ...Afisari31.419

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele
Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem ...Afisari61.123

Mai multe rețete


Promoții & Reduceri