Oare de ce pasionatele de gătit sunt slabe?

Oare de ce pasionatele de gătit sunt slabe?

Curioasă fiind, din fire, m-au pus păcatele să caut cele mai frumoase bloguri de mâncare din punctul de vedere al celor de la SAVEUR. Cele mai frumoase şi cele mai …. gustoase din 2014.

85

Ah, şi m-am îndrăgostit. De multe dintre ele. Nu numai din pricina iubirii nebuneşti pe care posesorii şi posesoarele paginilor cu pricina i-o poartă uneia dintre cele mai „păcătoase” dintre nevoile umane, ci şi din cauza creativităţii, a fotografiilor şi a mâncărurilor, bineînţeles.

1

2

Ce oameni interesanţi sunt pasionaţii de gătit şi, cu ocazia asta am mai observat ceva: niciuna dintre stăpânele paginilor – indiferent că găteau mâncăruri simple, coceau pâine sau pregăteau dulciuri – nu era grasă aşa cum ne imaginăm că sunt zânele care se învârt pe lângă oale, linguri şi sobe.

Oare cum se explică asta?

10916

Poate că „obsesie” este termenul care le descrie cel mai bine. O obsesie care te consumă într-atât de mult încât simplul fapt că pregăteşti şi creezi un fel de mâncare, te satură. Sau pur şi simplu, conştiente fiind că au o „problemă” cu mâncarea le face mai grijulii. În sensul ăsta.

 Deşi e duminică, azi lucrez. Dar nu m-am grăbit chiar aşa de tare spre serviciu încât să nu pot „trage în chip”, unele dintre frumoasele trăsături ale Sibiului.

Preaiubitul meu oraş 🙂

PS. Am strecurat printre porţi şi ziduri şi o poză cu mine (zâmbitoare în ciuda faptului că, cică, trebuie să fiu deprimată) şi cu omletele pe care le-am mâncat ieri, la micul dejun.

 

 

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.