Ice cream bear claw soufflé. Danish lemon drops tiramisu. Apple pie sweet chocolate bar sweet roll cheesecake. Caramels applicake wafer sweet roll jelly sesame snaps sweet. Chupa chups jelly tiramisu candy canes carrot cake. Tiramisu pie cheesecake jelly beans lemon drops muffin apple pie bonbon. Toffee sesame snaps cupcake. Liquorice jelly beans jelly beans pastry candy canes tart candy cotton candy. Liquorice jelly beans jelly beans pastry candy canes tart candy cotton candy. Liquorice jelly beans jelly beans pastry candy canes tart candy cotton candy.
The Coffeebreak
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 2 bake
- Difficulty Level Easy
Recipe Rating
- (4.3 /5)
- 112 ratings
Ingredients
- 600 grams of salmon filet
- 2 tablespoons of sake
- 6 pcs of sushi nori sheets
- 300 grams of soba
- Ponzu sauce:
- 1/3 cup of dashi stock
- 1/3 cup of light soy sauce
- 1/4 cup of lemon juice
- 1 tablespoon of mirin
- Garnish:
- 1 stalk of spring onion, sliced
- dash of Shichimi Togarashi
- 1 tablespoon of oil
- wasabi
- marinated ginger slices
Nutrition Info
-
251 Calories
-
11g Sugar
-
12g Fat
-
45g Saturates
-
0.6g Salt
Instructions
- Clean salmon, remove fish bones, slice.Divide salmon between 6 pcs of nori and roll up.
- Brush frying pan with oil and fry salmon roll about 4 minutes then flip side and fry 3 minutes more.
- Slice rolls.
- Boil soba noodles according to instructions of the package.
- Mix ponzu sauce.
- Sprinkled with Shichimi Togarashi and spring onion.
- Serve salmon with ponzu sauce, marinated ginger, wasabi and soba.
About Chef
Alexandra
Gatitul ca o pasiune, nu ca necesitate. Revista aceasta este o călătorie. În alte lumi. Cu gust. Iar dacă te-ai săturat de tocana de cartofi, eşti deschis(ă) la minte, te ...
Read more about this chef..Related Recipes
advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |
advertisement
Rate this recipe
112 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.