Cheese

Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde

Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde

5 of 5

Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan, sparanghel verde și puțină lămâie sunt ingredientele principale ale acestui fel de mâncare care promite că-ți va însenina multe prânzuri...

Get Recipe

Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare

Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare

5 of 5

Nu se știe exact cine au fost cei care au inventat primul Quiche Lorraine (mama quiche-urilor). Germanii sau francezii. Cert este că, după cum îi spune și numele, tarta s-a...

Get Recipe

Sofisticat: Risotto cu șofran

Sofisticat: Risotto cu șofran

5 of 5

Pentru că n-o să mai mâncăm multă vreme în stilul COVID, adică în izolare, poate cineva își va dori să sărbătoarească acest moment. În acest sens, nimic nu pare mai...

Get Recipe

Pizza cu blat de mămăligă cu brânză și ouă de prepeliță

Pizza cu blat de mămăligă cu brânză și ouă de prepeliță

5 of 5

Pizza cu blat de mămăligă nu va avea nicidecum gustul pizzei obișnuite. Ci va fi cu muuuuult mai bună. Sau, poate, doar mie mi se pare așa, nefiind cel mai...

Get Recipe

Mâncarea în vremea COVID: Fritters din dovlecei și brânză

Mâncarea în vremea COVID: Fritters din dovlecei și brânză

5 of 5

Well…well…Când am lăsat doi dovlecei în frigider acum vreo două săptămâni am știut foarte bine ce fac. Nu m-a lovit nicio ciudățenie de amnezie, ci ditamai strategia. Pentru că în...

Get Recipe

Bucură-te de un soare plin cu brânză și pastă de măsline

Bucură-te de un soare plin cu brânză și pastă de măsline

5 of 5

Da…știu…tuturor ne e dor de soare. Carantina în care stăm cuminți deja de aproape o lună ne-a cam văduvit de prezența lui caldă și binefăcătoare. Mai ales că în ultima...

Get Recipe

Mâncarea în vremea COVID: Dovlecei umpluți cu fasole, porumb și brânză

Mâncarea în vremea COVID: Dovlecei umpluți cu fasole, porumb și brânză

5 of 5

Nici nu mai știu câte zile au trecut de când n-am mai ieșit deloc din casă. Uneori am impresia că s-au împlinit vreo 30 de ani, iar alteori că s-au...

Get Recipe

Sofisticat: Quiche cu broccoli și brânză Gouda

Sofisticat: Quiche cu broccoli și brânză Gouda

5 of 5

Deși sună franțuzesc și sofisticat, quiche-ul, care e – de fapt – o tartă sărată, nu este chiar așa o mare filosofie. Adică, odată ce ai învățat să te descurci...

Get Recipe

Khatchapuri – bărcuțe georgiene cu ou și brânză

Khatchapuri – bărcuțe georgiene cu ou și brânză

5 of 5

Dacă găsești ceva drojdie într-un sertar sau la magazin, ai niște ouă la îndemână, brânză și câteva guri flămânde de hrănit, poți merge liniștit pe mâna georgienilor. Khatchapuri, un fel...

Get Recipe

Gust de primăvară în toiul toamnei. Risotto cu sparanghel verde

Gust de primăvară în toiul toamnei. Risotto cu sparanghel verde

5 of 5

”Un fulg mirosul l-a trezit in miez de noapte, tocmai cand isi facea somnul de frumusete. cum altfel ar fi putut sa-si pastreze intacte membrele subtiri ca niste firicele de...

Get Recipe

Labneh (sau cum să aduci extraordinarul în viața ta)

Labneh (sau cum să aduci extraordinarul în viața ta)

4.5 of 5

La început au fost condimentele. Prafurile…ierburile…boabele…pudrele…poțiunile… uleiurile… De ele m-am îndrăgostit prima dată. Și după ce le-am luat – pe rând – de la magazine, bazare, piețe de condimente sau...

Get Recipe

Coco au Miel

Coco au Miel

4.7 of 5 12 Minutes 1 Plate

Cupcake ipsum dolor. Sit amet cheesecake jujubes jelly. Chocolate bar halvah jelly cheesecake tiramisu. Macaroon bonbon macaroon cotton candy marshmallow toffee soufflé.

Get Recipe