Bucătărie orientală
Spaghete cu sos exotic, de inspiraţie orientală
Chiar mă gândeam zilele trecute că, în materie de bucătărie, în ultima vreme, m-a cam ocolit cheful. De gătit. Inspiraţie am avut. Ohohoooo! Dar în alte domenii de activitate :P,...
Pâine plată aromată (cu amintiri frumoase)….
E interesant, dar parfumul meu favorit nu e nici Burberry, nici Armani, nici Escape a lui Calvin Klein, ci aroma aluatului proaspăt dospit. Probabil că o amintire veche și o...
Pui tajine cu turmeric și lămâie
Cele două vase tajine, minunate, mi-au încurcat puțin socotelile prin dulapuri, pentru că a trebuit să reloc pe alte și alte rafturi linii întregi, perfecte de pahare și ceșcuțe pe...
Omletă berberă pentru dimineți exotice
Ce ar putea, oare, să-i treacă prin cap unui om care primește de ziua lui cadoul visurilor lui? Pot să vă spun eu, cu exactitate, pentru că nu cu mult...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |