Bucătărie rapidă
Legume şi ouă…îmbrăţişate în brânză rasă
Reţeta pe care v-o propun în această dimineaţă (deja sunt orele amiezii, dar mă rog, ziua începe diferit pentru fiecare) este cu totul şi cu totul specială. În primul rând...
Omletă cu…mentă, ierburi fine și brânză brie
Omletă cu mentă. Cât de ciudat sună asta? Extrem de ciudat, sunt de acord, dar cine mă cunoaște știe că în cazul meu, ”cu cât mai ciudat” înseamnă ”cu atât...
Ouă ”cocotte” cu garam masala
Hmmm…..oricât de complicată, sofisticată ori ciudată ar părea după auz, această rețetă e ușoară precum o dimineață de vară. Și atunci poate fi și mâncată dacă stau să mă gândesc...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |