chilli
O altfel de pizza. Poți să-i reziști?
Pizza este una dintre cele mai comandate, gătite, degustate și savurate feluri de mâncare din lume. Nu știu ce au făcut italienii cu plăcinta lor plată, dar au reușit să...
Cremă de brânză cu ierburi mediteraneene – gust de vacanță în luna ianuarie
E ceva interesant la luna ianuarie și cred că, de am privi-o mai în detaliu, vom realiza că prima lună din an e aproape echivalentul primei zile din săptămână. Adică,...
Tom Kha Gai – supă thailandeză de pui, ciuperci și lapte de cocos, inspirată de Viena
Viena nu îmi este deloc străină. Noi două ne-am întâlnit de multe ori de-a lungul ultimelor decenii. Începând chiar cu 93, când, copil fiind, născut și crescut între clădirile cenușii...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |