Când vine vorba de mâncare şi de mâncat, cel mai mult şi mai mult îmi place masa de dimineaţă. De la 8 şi până spre ora 13. Aici încadrându-se cu succes micul dejun şi brunch-ul. Da, da, ştiu, am tot spus asta. Şi mai mult ca sigur o voi mai spune.
Ce mai pot destăinui şi n-am mai zis până acum este că îmi plac mâncărurile decadente. Cele ale căror sosuri, dacă nu eşti atent, îţi curg pe mâini, care pot şi nu pot fi mâncate elegant, care sunt nemaivăzute, bogate şi savuroase.
Nu-mi plac mâncărurile greu de preparat, fierte şi răsfierte. Pledez întotdeauna pentru simplitate, însă, paradoxal, am momente când tot ce îmi doresc să mănânc este un triplu sandwich, cu fel de fel de ingrediente care se completează şi care te duc direct în al nouălea cer.
De asta am inventat o tehnică pentru sandwich-urile mele cu care nu dau greş niciodată şi care le face gustoase şi extrem de crocante. Brânza aşezată în tigaia încinsă pentru a se topi, arde şi apoi îmbrăca într-o îmbrăţişare uluitoare felia de pâine dintr-un sandwich grill deloc banal. Pentru că există două lucruri pe care nu le pot suporta pe lumea asta: banalitatea, mediocritatea aceea pe care o uiţi imediat şi aroganţa oamenilor.
PS. AICI găsiţi încă o reţetă de grilled sandwich, la fel de savuroasă
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.