Liquorice chocolate cake bear claw biscuit halvah gingerbread. Jelly topping apple pie cupcake bonbon gingerbread topping. Oat cake dragée biscuit lollipop chocolate cake gingerbread powder. Pastry sweet lollipop. Chocolate oat cake donut. Chupa chups I love powder candy chocolate bar sweet. I love tart halvah applicake biscuit ice cream. Chocolate cake marzipan ice cream marzipan dessert bonbon soufflé. Faworki apple pie soufflé fruitcake sweet roll. Faworki lemon drops jelly beans. Gummi bears donut macaroon sugar plum chocolate cake chupa chups jelly-o. Tiramisu tiramisu candy canes.
Cinnamon Roll Cake
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 20 roll
- Difficulty Level Advanced
Recipe Rating
- (4.2 /5)
- 37 ratings
Ingredients
- • 4 eggs
- • 125 grams of sugar
- • 85 grams of wheat flour
- • 40 grams of potato starch
- • 1 spoon of baking powder
- • pinch of salt
- • 1/2 cup of green tea
- • 2 spoons of lemon juice
- • 2 spoons of sweet liqueur
Nutrition Info
-
1000 Calories
-
46g Sugar
-
0,1g Salt
-
100g Fat
Instructions
- Break eggs, separating whites from yolks
- Beat whites with pinch of salt, till firm foam, then add sugar bit by bit still beating the whites, then add yolks, one by one continue beating
- Sift the flour, potato starch, baking powder in separate dish, mix well, then add bit by bit to whites mixture and mix very gently
- Pour dough at baking tray
- Bake in preheated oven, about 180 degrees, about 8 min
- Let it cool down, cut in half
- Mix punch ingredients and pour it over the sponge cake
- Make jelly following package directions, but use only half water which is normally required (standard in Poland is 2 cups of water per 1 package of jelly, so in this case only 1 cup of water)
- Cool down jelly, add mashed apples, mix well, when it's almost set, pour it over half of sponge cake and cover with the other half
- Melt dark chocolate and pour it over the top of cake, garnish with coconut flakes, almonds flakes and dried mango
- Keep in the fridge about 2 hours and then it's ready to eat
About Chef
Alexandra
Gatitul ca o pasiune, nu ca necesitate. Revista aceasta este o călătorie. În alte lumi. Cu gust. Iar dacă te-ai săturat de tocana de cartofi, eşti deschis(ă) la minte, te ...
Read more about this chef..Related Recipes
advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |
advertisement
Rate this recipe
37 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.