Hmmm….Sună destul de ciudat, nu-i așa? Sincer, nu este. Însă dacă o să le prepari, o să vezi că nici n-o să mai ai nevoie de pâine. Pentru că, până la urmă, pesmetul nu este altceva decât resturi din pâine mărunțite.
La clătitele din povestea noastră am ajuns aproape firesc, pentru că după ce am preparat Camembert-ul pane de dimineață, m-am trezit că mi-a rămas o cantitate destul de însemnată de făină albă, pesmet cu semințe și puțin ou, pentru a mă lăsa inima să le arunc. Așa m-am gândit că aș putea transforma totul în clătite.
Și asta am făcut. Tot ce am mai făcut a fost să adaug – în plus – niște lapte, apă și încă un pic de făină.
În rest, totul a fost normal și am pregătit clătitele ca pe niște…clătite obișnuite, ungând tigaia cu ulei de măsline extra virgin, umplându-le cu brânză pecorino, transformându-le în triunghiuri și servindu-le alături de salata dulce-sărată – acrișoară, omleta clasică și brânza pane.
Oh mama, și ce bun și interesant a fost totul!
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.