Cele mai noi articole din revistă

Sosul olandez, sufletul pereche al sparanghelului, verzei de bruxelles şi al ouălor benedict


advertisement

Se spune că atunci când îţi găseşti sufletul pereche, ştii. O ştii pur şi simplu. Fără întrebări suplimentare. Fără zbucium. Iar toate „regulile” stabilite de aşa zişii specialişti în ale dating-ului cad în derizoriu. Când te loveşti de perechea ta, de omul potrivit pentru tine, nu te mai întrebi dacă e el sau ea, dacă e bine să suni a doua zi după întâlnire sau să mai aştepţi câteva zile. Mergi înainte cu valul acela plăcut.

124a

Eu, una, nu cred în conceptul de suflet pereche. Mai degrabă în cel de persoană care ţi se potriveşte foarte bine. Fie pentru că împărtăşeşti aceeaşi viziune despre viaţă, aceleaşi gusturi în materie de mobilă, mâncare sau petrecerea vacanţelor, aceeaşi dragoste pentru activităţile în aer liber sau un vis comun cu o căsuţă albă înconjurată de o grădină de trandafiri.

Mai cred că nimeni nu trebuie să caute disperat după jumătatea sa şi că cel mai important lucru este să fii tu însuţi sau tu însăţi, pentru că atunci când ne prefacem că suntem altceva sau cu totul altcineva, vom atrage de fiecare dată oamenii nepotriviţi. Sau nu aţi observat, oare, că atunci când te uiţi disperat după un borcan, în cămară, pur şi simplu nu îl vezi?

9a6a

Sfatul meu sincer şi testat pentru toţi cei şi cele care îşi caută iubirea este să nu o caute. Trăieşte-ţi viaţa cât mai bine şi mai frumos, studiază, învaţă lucruri noi, dezvoltă-ţi creativitatea, foloseşte-o. Transformă-te în cea mai bună versiune a ta, fii liniştit(ă) şi va veni. Sunt absolut sigură de asta.

Conceptul de suflet pereche este valabil, însă, în câteva cazuri. În cel al sosului olandez combinat cu varză de bruxelles, cu sparanghel sau în combinaţia clasică de ouă benedict.

Dacă îți place, dă un like și un share:

Adăugată de

Promoții și reduceri

Alexandra

Gatitul ca o pasiune, nu ca necesitate. Revista aceasta este o călătorie. În alte lumi. Cu gust. Iar dacă te-ai săturat de tocana de cartofi, eşti deschis(ă) la minte, te ...

Similare

  • Persoane : 4
  • Porții : 4
  • Porții : 4
  • Porții : 4
  • Timp de gătire : 10 Min

ULTIMELE ARTICOLE


Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Le vedem, uneori, acolo sus, pe cer, cu aripile lor frumoase larg întinse, în zbor....

Cel mai bun aluat de pizza se face ”la ochi”
Ne-am obișnuit să măsurăm totul în bucătărie. Și dacă nu folosim cântarul și precizia lui,...

Pregătește un ice tea de vară în 3 pași simpli!
Îl găsim la sticlă pe la toate magazinele și, dacă nu suntem atenți, am putea...

Cum să cumperi o locuință pe care nu ți-o permiți (I)
Hmmmm….Sună cam ciudat, știu. Dacă nu-ți poți permite o anumită locuință pe care, poate, ți-o dorești, sau la care visezi...

Cum să pregătești cea mai bună ceapă caramelizată?
Uneori, în unele rețete, nimic nu e mai bun decât ceapa caramelizată. Bulb banal și pișcător, care nu e recomandat...

Vopsește ouăle roșii în mod natural
Ori de câte ori mă gândesc la Paști (Paște) îmi amintesc de bunica. Ea pregătea fel de fel de bunătăți...
Mai multe articole

Promoții & Reduceri