Ultimele rețete
BLOG
Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
27 aprilie 2020 | 0 Comments
Orice tartă ai vrea să pregătești, indiferent că vorbim despre un preparat sărat sau dulce,...
Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
26 aprilie 2020 | 0 Comments
”Să fierbi orezul nu e mare filosofie” vor fi tentați mulți să gândească. Lunga și...
REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
26 octombrie 2019 | 0 Comments
Pe strada Turnului la numărul 24, la o aruncătură de băț de Piața Mare, Piața...
Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
25 septembrie 2019 | 0 Comments
Deși este o fântână, niciodată n-a adăspostit apă. E o ciudățenie. Cu forma ei de...
Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem 🙂
31 mai 2016 | 1 Comments
Le vedem, uneori, acolo sus, pe cer, cu aripile lor frumoase larg întinse, în zbor....
Cel mai bun aluat de pizza se face ”la ochi”
31 mai 2016 | 0 Comments
Ne-am obișnuit să măsurăm totul în bucătărie. Și dacă nu folosim cântarul și precizia lui,...
Avem și concursuri fine!
Surprizele sunt anunțate pe Facebook