Cele mai noi articole din revistă

Bucătărie mediteraneană

Păstrează-ți mințile în bucătărie vara asta: Brânză la cuptor cu legume

5/5 Afisari14.553

”Iarna nu-i ca vara” spunea, la un moment dat, un ”clasic” în viață :)). Și cu siguranță nici ”Vara nu-i ca iarna”, mai ales în bucătărie. Adică, dacă iarna statul ...

Vezi rețeta

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

5/5 Afisari18.440

Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem ...

Vezi rețeta

Călătorește în Grecia cu trigoanele ”Spanakopita”

5/5 Afisari1.446

Unul dintre lucrurile care-mi plac cel mai mult la Grecia – și sunt sigură că cei care au fost pe-acolo îmi dau dreptate – e mâncarea. Nu știu grecii cum ...

Vezi rețeta

Omletă fină cu praz și feta

5/5 Afisari845

”Mmmmmmmmmm”… ”Wow!”… ”Minunat!”… ”Extraordinar” sunt exclamațiile pe care le vei primi, cu siguranță, de la toți cei care vor gusta această omletă preparată de tine. Nu vreau să mă laud. ...

Vezi rețeta

Galette cu mere infuzate în coniac

5/5 Afisari978

Recunosc. Îmi place plăcinta cu mere și cred că se întâmplă asta din pricina scorțișoarei pe care o ador. Cu toate acestea, însă, ingredientele și gustul pot fi atât de ...

Vezi rețeta

Fettucine cu ciuperci ”Oyster King”, smântână, tarhon și parmezan

5/5 Afisari1.702

Total diferite de celalalte ciuperci cu care suntem obișnuiți și care au picior subțire și pălărie mare, Oyster King sunt taman invers. Adică probabil că Mama Natură a băut ceva ...

Vezi rețeta

Ouă ”en cocotte” cu ciuperci, iaurt grecesc, unt cu trufe, brânză de capră și cașcaval afumat

5/5 2 Afisari1.662

Zilele de luni nu sunt favoritele multora dintre noi. Pentru că eu tot timpul am fost invers decât majoritatea oamenilor normali întotdeauna mi-a plăcut prima zi din săptămână, problemele avându-le ...

Vezi rețeta

Ouă umplute cu brânză cottage și roșii uscate la soare

5/5 Afisari941

După cum am spus-o și cu altă ocazie, îmi plac mult ouăle umplute. Din păcate, însă, dacă pe vremuri pate-ul din compoziție nu mă deranja deloc, acum caut mereu noi ...

Vezi rețeta

Focaccia cu ciuperci și cimbru

5/5 6 Afisari962

Despre focaccia am tot vorbit și cu siguranță vom mai vorbi și cu alte ocazii, în primul rând pentru că este o constantă în casa noastră și caut mereu să ...

Vezi rețeta

Pregătește un sos de iaurt minunat în mai puțin de 15 secunde

5/5 1 Afisari1.330

Răcoritor ca o ploaie de vară se dovedește a fi sosul de iaurt pe care obișnuiesc să-l pregătesc ori de câte ori nu am timp de dichiseli și preparate ”descântate”. ...

Vezi rețeta

Galette cu zucchini, ardei capia, brânză brie și cottage

5/5 4 Afisari1.457

De origine franțuzească, galette este o plăcintă plată, dulce sau sărată, care nu are nevoie de o formă pentru a se coace bine-merci la cuptorul bine încins. Folosind același aluat ...

Vezi rețeta

Legume la cuptor cu ouă de prepeliță și parmezan

5/5 20 Minute 2 Afisari807

Dacă ești în căutarea unui preparat perfect pentru brunch, prânz sau o cină ușoară, legumele cu ouă de prepeliță la cuptor sunt cea mai bună alegere. Aceasta nu este, însă, ...

Vezi rețeta

Promoții & Reduceri