cumin
Ou copt în avocado cu sos verde făcut în casă și poze din grădina noastră
Verdele crud este culoarea pe care o poartă primăvara. Pentru că odată ce ne-am pus pe numărat babe, cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape...
on
3 martie 2016 |
In Bucătărie europeană, Bucătărie mediteraneană, Bucătărie uşoară |
By
Alexandra | 2 Comments
Shakshouka – sau cum se gătesc ouăle în Orient
Plin de arome interesante se dovedește a fi Orientul. Și dacă îți plac condimentele știi prea bine că multe dintre ”prafurile” magice necesare într-o bucătărie inspirată și interesantă vin de...
advertisement
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |
advertisement