Cele mai noi articole din revistă

Ardei copt cu brânză și pesmet :)


advertisement

Dacă vrei să mă lași fără putere, ia-mi tocurile. E interesant, dar cred că, din punctul ăsta de vedere mă aseamăn cumva cu Samson care își ținea puterea în păr. Forța n-am împletit-o însă, în cosițele mele blonde, ci am concentrat-o taman la picioare, în pantofii cu tocuri de 10 centimetri.

2a4a

”Vai, dar nu te dor picioarele?”; ”Poți umbla pe tocurile alea?” sunt întrebările pe care le aud mereu. Și atât de des, încât dacă mi-ar fi dat cineva câte un leu pentru fiecare în parte, acum aș fi fost milionară. În lei noi.

”Nu, nu mă dor picioarele!”, răspund politicoasă la fiecare întrebare, deși, sinceră să fiu mi se pare de-a dreptul exasperantă ”grija” străinilor pentru picioarele mele. De fapt, dacă ar fi să stau strâmb și să judec drept, și dacă m-ar durea picioarele până în pragul leșinului, tot n-aș renunța la tocurile mele. Cam extrem, nu-i așa? Poate…Însă ele, tocurile, mă definesc. Fac parte din mine și dacă aș fi cu vreo 5 minute mai zurlie  aș fi în stare să și dorm cu ele.

8a11a

Fără tocuri sunt alt om. Mai șters. Mai lipsit de culoare. Alexandra care scrie aici , cea pe care o știu eu, ar înceta să mai existe, deși recunosc că sunt momente și ocazii în care nu port nici sandale, nici pantofi cu toc.

În rest…în ciuda uimirii celor preocupați de soarta picioarelor și a spatelui meu care-mi prevăd suferințe îngrozitoare, îmi voi continua periplurile prin oraș, cocoțată pe tocurile mele cui, de 10 centimetri. Așa cum știu eu maai bine

3a13a

În rest….pentru că azi m-am trezit cu noaptea-n cap și m-am gândit să-i pun la treabă pe cei câțiva ardei care dădeau semne că ar vrea să plece în raiul legumelor, am pregătit un mic dejun care a îmbinat câteva dintre mâncărurile mele preferate: brânză cheddar, ardei copt și salată.

Dacă îți place, dă un like și un share:

Adăugată de

Promoții și reduceri

Alexandra

Gatitul ca o pasiune, nu ca necesitate. Revista aceasta este o călătorie. În alte lumi. Cu gust. Iar dacă te-ai săturat de tocana de cartofi, eşti deschis(ă) la minte, te ...

Similare

  • Persoane : 2
  • Porții : 2

ULTIMELE ARTICOLE


Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Le vedem, uneori, acolo sus, pe cer, cu aripile lor frumoase larg întinse, în zbor....

Cel mai bun aluat de pizza se face ”la ochi”
Ne-am obișnuit să măsurăm totul în bucătărie. Și dacă nu folosim cântarul și precizia lui,...

Pregătește un ice tea de vară în 3 pași simpli!
Îl găsim la sticlă pe la toate magazinele și, dacă nu suntem atenți, am putea...

Cum să cumperi o locuință pe care nu ți-o permiți (I)
Hmmmm….Sună cam ciudat, știu. Dacă nu-ți poți permite o anumită locuință pe care, poate, ți-o dorești, sau la care visezi...

Cum să pregătești cea mai bună ceapă caramelizată?
Uneori, în unele rețete, nimic nu e mai bun decât ceapa caramelizată. Bulb banal și pișcător, care nu e recomandat...

Vopsește ouăle roșii în mod natural
Ori de câte ori mă gândesc la Paști (Paște) îmi amintesc de bunica. Ea pregătea fel de fel de bunătăți...
Mai multe articole

Promoții & Reduceri