Masa de sărbătoare: Steluţe cu muuuultă brânză care ţi se topesc în gură

tiptil…tiptil…cu paşi moi de şoricel se apropie sărbătorile de noi şi cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape de Crăciun. E interesant, dar din punctul meu de vedere acestea sunt cele mai frumoase secunde, minute şi ore, pentru că anticiparea este cea care-mi place cel mai mult. E ceva în aer, indiferent dacă ninge sau nu, care ne transpune pe toţi într-o lume de basm.

13a10a20a

Cel puţin eu aşa păţesc.

Pentru că de câteva zile bune sunt aşa de prinsă în această aşteptare dulce a Crăciunului, încât fiecare zi o petrec cumva captivă într-o lume plină de arome, de visuri frumoase, de magie…

Acesta este şi motivul pentru care am început să mă gândesc la toate mâncărurile numai bune pentru masa de sărbătoare sau din preajma sărbătorilor, aşa că mai mult ca sigur va urma o serie de reţete dedicate Crăciunului, pe care le voi prinde, la final, într-un articol mare ca să aibă toată lumea acces la ele.

6a12a16a15a

Primele dintre delicii sunt steluţele cu muuuuultă brânză, care sunt extrem de uşor de făcut şi care pot îmbrăca absolut orice formă îţi doreşti. De la steluţe la aripi de înger, săniuţe sau inimioare.

18a14a

….of şi ce bine ar fi dacă ar ninge puţin…Măcar puţin….Foarte puţin?

PRETTY PLEASEEEEEEEEEEE

Recipe Rating

  • (5 /5)
  • 1 rating

CADOURI Lullula – recomandarea Rețete Fine

About Chef

Related Recipes