parmezan

Fettucine cu ciuperci ”Oyster King”, smântână, tarhon și parmezan

Fettucine cu ciuperci ”Oyster King”, smântână, tarhon și parmezan

5 of 5

Total diferite de celalalte ciuperci cu care suntem obișnuiți și care au picior subțire și pălărie mare, Oyster King sunt taman invers. Adică probabil că Mama Natură a băut ceva...

Get Recipe

Supă cremă de broccoli - hrană verde pentru suflet :)

Supă cremă de broccoli – hrană verde pentru suflet :)

5 of 5 20 Minutes 4

Îmi plac ceasurile…Mult de tot. Şi le prefer pe cele de dimensiuni gigantice. Cu cât e ceasul mai mare, cu atât mai bine. Ca dovadă a spuselor mele sunt cele….să...

Get Recipe

Legume dulci - acrișoare la cuptor, pe pat de mămăligă, cu ou sunny

Legume dulci – acrișoare la cuptor, pe pat de mămăligă, cu ou sunny

5 of 5

Mămăliga nu e tocmai preferata mea, când vine vorba de mâncare. Asta nu înseamnă, însă, că refuz o porție bună și gustoasă de tocană albă de pui ori ciuperci însoțită...

Get Recipe

Masa de sărbătoare: Steluţe cu muuuultă brânză care ţi se topesc în gură

Masa de sărbătoare: Steluţe cu muuuultă brânză care ţi se topesc în gură

5 of 5

tiptil…tiptil…cu paşi moi de şoricel se apropie sărbătorile de noi şi cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape de Crăciun. E interesant, dar din punctul...

Get Recipe

Gnocchi cu pesto, ciuperci şi parmezan de te bagă-n...ceaţă

Gnocchi cu pesto, ciuperci şi parmezan de te bagă-n…ceaţă

5 of 5

În jurul Sibiului s-a lăsat ceaţa… Adică deja de vreo două zile sunetele se aud înfundat, iar străzile, cu oamenii, maşinile şi casele lor s-au scufundat parcă într-un nor. O...

Get Recipe

Breakfast joy: Frittata cu spanac şi patru feluri de brânză

Breakfast joy: Frittata cu spanac şi patru feluri de brânză

5 of 5

Alături de brunch-ul de duminică, micul dejun din fiecare zi reprezintă masa care îmi place cel mai mult. Şi nici măcar nu-mi vine să cred că nu cu mult timp...

Get Recipe

Bucurii de mai: Sparanghel alb și o grădină...

Bucurii de mai: Sparanghel alb și o grădină…

5 of 5 12 Minutes

Am copilărit la bloc și îmi amintesc foarte bine cum săream coarda lângă bătătorul de covoare, jucam schenkel (după cum îi spunea jocului de elastic la noi, la Sibiu), flori,...

Get Recipe

"Crănţănele" din parmezan aerat şi cum am învăţat să zbor...

„Crănţănele” din parmezan aerat şi cum am învăţat să zbor…

5 of 5

….găsesc că viaţa oamenilor din jurul meu e fascinantă. Şi cam de când a explodat internetul mi se pare foarte interesant să aflu ce mănâncă lumea la micul dejun, ce...

Get Recipe

Fă-ți propria cremă de brânză aromată!

Fă-ți propria cremă de brânză aromată!

5 of 5

Da, recunosc. Într-o anumită măsură sunt adepta dictonului: ”Ești ceea ce mănânci”. E clar că lucrurile, omenii, conștiința, personalitățile și toate celelalte sunt mai complexe de atât, dar, cred că...

Get Recipe

Cadouri de la Moşu' şi pizzaaaaaaaaaaaaa

Cadouri de la Moşu’ şi pizzaaaaaaaaaaaaa

5 of 5

Scrisoarea mea a ajuns, se pare, la Moşul. În plus de asta, bănuiesc că n-am făcut rele prea mari anul ăsta, pentru că mi-a adus EXACT ce i-am cerut: o...

Get Recipe

Mic dejun sofisticat: Ou Benedict și o fărâmă de sănătate

Mic dejun sofisticat: Ou Benedict și o fărâmă de sănătate

5 of 5

Cretanii sunt unii dintre oamenii care trăiesc cel mai mult. De ce, oare? Nu mă pot abține să nu mă întreb. Din cauza ușurinței cu care străbat viața, a atitudinii...

Get Recipe

O mâncare ”extremă”: Ciorbă rustică de salată

O mâncare ”extremă”: Ciorbă rustică de salată

5 of 5

Pe vremuri…puteam să jur că nu există om pe planeta noastră care să nu iubească ciorba de salată. Asta din cauză că, deși nu m-am omorât niciodată după ”zămuri”, întotdeauna...

Get Recipe