Omletă cu spanac şi gorgonzola (plus poveşti cu…peşti)

Pui, găinuşe, nişte sticle mititele cu dop din plută, ciupercuţe sunt doar câteva dintre ultimele mele achiziţii. Printre ele, căsuţe de păsări, cu intrare rotundă sau cu inimioară, ustensile de grădinărit, o mâţă şi vreo 3 melci.

Ce voi face exact cu ele, nu ştiu încă, dar cu siguranţă se vor încadra (cu succes, sper) în noul meu proiect. În unul dintre ele.

9

Cam ciudat, nu? Să cumperi prima dată ceva şi-apoi să vezi ce faci cu tot ce-ai luat. „Cumpărat compulsiv” s-ar numi ştiinţific ceea ce-am făcut, dar, din fericire, nu sufăr de boala asta. Pentru că pot trece liniştită, pe deplin împăcată cu propria persoană, pe lângă orice raft cu pantofi sau haine, fără ca măcar să mă uit la ele.

Puii, căsuţele, melcii şi ciupercile fac parte dintr-un puzzle. Unul pe care-l ţin la secret deocamdată, dar de care va afla toată lumea până la urmă (eu şi gura mea mare!) :))))

266

Până atunci, ce voi putea spune, totuşi este cum stă treaba cu ometa cu spanac. Una care, nu numai că are fier şi vitamine de la legume, ci se mai laudă şi cu atât de frumoasa la gust gorgonzola dulce.

Oh da! Plus o farfurie în formă de peşte care n-are nicio legătură cu ziua, timpul şi anotimpul, pentru că stăm cu toate picioarele, şi vârâţi până-n gât, în zodia vărsătorului 🙂

Recipe Rating

  • (5 /5)
  • 1 rating

CADOURI Lullula – recomandarea Rețete Fine

About Chef

Related Recipes