Cele mai noi articole din revistă

sare

Aromat & sofisticat. Sparanghel verde cu ouă ”sunny”, un preparat de 5 stele

5/5 Afisari18.440

Prima dată când am gustat sparanghelul, în Germania, nu mi-a plăcut. Probabil că din pricina aromei sale distincte, care la acea vreme nu se asemuia cu nimic din ce mâncasem ...

Vezi rețeta

Ouă umplute cu brânză cottage și roșii uscate la soare

5/5 Afisari941

După cum am spus-o și cu altă ocazie, îmi plac mult ouăle umplute. Din păcate, însă, dacă pe vremuri pate-ul din compoziție nu mă deranja deloc, acum caut mereu noi ...

Vezi rețeta

Paste cu usturoi și piper negru

5/5 Afisari940

Hmmm…S-ar putea ca rețeta aceasta să vi se pară cel puțin ciudată, în special din cauza piperului negru, care, proaspăt măcinat (haha era să scriu ”stors”) este unul dintre ingredientele ...

Vezi rețeta

Savoare sărată: quiche cu telemea și roșii uscate la soare

5/5 30 Minute 6 Afisari866

Nu mai știu când am mâncat prima dată quiche, însă știu sigur că multă vreme mi-am dorit să încerc tarta aceasta sărată. Înainte chiar să am habar ce este de ...

Vezi rețeta

Ou copt în avocado cu sos verde făcut în casă și poze din grădina noastră

5/5 25 Minute Afisari1.763

Verdele crud este culoarea pe care o poartă primăvara. Pentru că odată ce ne-am pus pe numărat babe, cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape ...

Vezi rețeta

Simplitatea și deliciul absolut: hummus cu ardei copt

5/5 5 Minute 1 Afisari1.475

Dacă ar fi să transpui în mâncare imaginea simplității sofisticate, atunci cu siguranță, ea ar putea împrumuta, fără îndoială, chipul hummusului. E incredibil cum, odată ce ai gustat din bobul ...

Vezi rețeta

Supă picantă cu tăiței, de inspirație asiatică

5/5 15 Minute 2 Afisari854

Ador mâncarea asiatică. Și cel mai mult îmi place la ea faptul că e întru totul diferită de preparatele noastre, europene. Avem și noi bunătățile noastre. Nu poate spune nimeni ...

Vezi rețeta

Dulciuri sofisticate. Mini tarte cu mere și coniac (în niciun caz) pentru Ziua Îndrăgostiților

5/5 6 Afisari706

Da, știu prea bine. Nu prea am postat aici rețete de dulciuri. Și dacă stau să mă gândesc cred că pe blog, în afară de smoothie și de iaurtul grecesc ...

Vezi rețeta

Light & Fast. Năut cajun, crocant

5/5 Afisari823

Nu știu dacă am mai spus asta, însă diavolul meu, cel care îmi dă târcoale când mi-e foame, mai ales, e…sărat. Dulciurile mă lasă rece în cea mai mare parte ...

Vezi rețeta

Cremă de brânză cu ierburi mediteraneene – gust de vacanță în luna ianuarie

5/5 5 Minute 2 Afisari580

E ceva interesant la luna ianuarie și cred că, de am privi-o mai în detaliu, vom realiza că prima lună din an e aproape echivalentul primei zile din săptămână. Adică, ...

Vezi rețeta

Frittata cu roşii, ardei şi Cheddar. Pe placul şoriceilor, dar mai ales al oamenilor

5/5 Afisari657

Ia să-l văd pe acela căruia nu-i plac ouăle! Eu una aş mânca în prostie, indiferent că vorbim despre ouă de prepeliţă, raţă, gâscă ori găină. Şi îmi pare foarte ...

Vezi rețeta

Ciuperci exotice, tăiţei de sticlă şi amintiri de acum 26 de ani

5/5 Afisari1.217

Aveam 9 ani şi ştiu foarte bine cum mergeam să cumpăr pâine cu cartela. Tanti aia de la alimentara bifa cu pixul, frumos, un X pe ziua respectivă. În magazinul ...

Vezi rețeta

Promoții & Reduceri