Cele mai noi articole din revistă

piper

Sufleu de brânză și o legendă amuzantă din Sibiul meu

5/5 40 Minute 6 Afisari1.706

Se spune că atunci când se pregăteau să construiască turnul Bisericii Evanghelice, sașii sibieni și-au pus în cap să-l facă ei pe cel mai mare din Transilvania. Pentru că la ...

Vezi rețeta

Shakshouka – sau cum se gătesc ouăle în Orient

5/5 30 Minute 2 Afisari949

Plin de arome interesante se dovedește a fi Orientul. Și dacă îți plac condimentele știi prea bine că multe dintre ”prafurile” magice necesare într-o bucătărie inspirată și interesantă vin de ...

Vezi rețeta

Mic dejun de week-end. Ouă de prepeliță îndrăgostite cu salată alb-verde

5/5 20 Minute 2 Afisari1.818

Provin dintr-o familie de ”extremiști”. Și când spun asta mă refer la jumătatea de sânge dinspre tată. Adică am tot stat și m-am gândit de unde vine natura asta a ...

Vezi rețeta

Frittata cu roşii, ardei şi Cheddar. Pe placul şoriceilor, dar mai ales al oamenilor

5/5 Afisari970

Ia să-l văd pe acela căruia nu-i plac ouăle! Eu una aş mânca în prostie, indiferent că vorbim despre ouă de prepeliţă, raţă, gâscă ori găină. Şi îmi pare foarte ...

Vezi rețeta

Masa de sărbătoare: Steluţe cu muuuultă brânză care ţi se topesc în gură

5/5 Afisari940

tiptil…tiptil…cu paşi moi de şoricel se apropie sărbătorile de noi şi cu fiecare zi care trece suntem din ce în ce mai aproape de Crăciun. E interesant, dar din punctul ...

Vezi rețeta

Cum găteşti un piept de pui gustos fără să-l usuci?

5/5 Afisari2.041

Gata! E oficial! De ieri seară eu şi soră-mea suntem primele din familia noastră (cred, nu sunt sigură, deci bănuiesc că nu e chiar aşa de oficial) care am făcut ...

Vezi rețeta

Gnocchi cu pesto, ciuperci şi parmezan de te bagă-n…ceaţă

5/5 Afisari1.261

În jurul Sibiului s-a lăsat ceaţa… Adică deja de vreo două zile sunetele se aud înfundat, iar străzile, cu oamenii, maşinile şi casele lor s-au scufundat parcă într-un nor. O ...

Vezi rețeta

Light & Fast. Salată de verdeţuri cu brânză de capră şi… pere

5/5 2 Afisari1.035

Pentru Crăciun ne place să ne pregătim încet şi din timp. În primul şi primul rând împodobim bradul, apoi, încet, încet lăsăm casa să ne inspire, pentru a o decora ...

Vezi rețeta

Pui katsu cu sos roşu, dulce-acrişor

5/5 Afisari2.213

Încă de când ne-am cunoscut şi apoi şi după ce am format mica noastră familie, Lau şi cu mine am instituit o tradiţie în casa noastră. Împodobim bradul de Crăciun ...

Vezi rețeta

Breakfast joy: Frittata cu spanac şi patru feluri de brânză

5/5 Afisari1.039

Alături de brunch-ul de duminică, micul dejun din fiecare zi reprezintă masa care îmi place cel mai mult. Şi nici măcar nu-mi vine să cred că nu cu mult timp ...

Vezi rețeta

Fricassee de ciuperci sălbatice relaxate pe ”polenta”

5/5 Afisari1.429

Vineri seară am fost pe la Carrefour și, ca de obicei, am ajuns și la raionul de legume și fructe. Nu ne-am gândit să luăm ceva sofisticat sau cine știe ...

Vezi rețeta

Frigărui de pui cu sos fin de tarhon şi senzaţie de primăvară în grădină

5/5 Afisari1.330

Azi la noi, la Sibiu, e o vreme minunată. După ce am zgribulit destul de bine în ultima vreme, iată că  azi, cu doar o zi înainte ca ceasul să-şi ...

Vezi rețeta

Promoții & Reduceri