Breakfast joy: Frittata cu spanac şi patru feluri de brânză

Alături de brunch-ul de duminică, micul dejun din fiecare zi reprezintă masa care îmi place cel mai mult. Şi nici măcar nu-mi vine să cred că nu cu mult timp în urmă mă mulţumeam doar cu o cafea.

12a1a6a9a

Tocmai pentru că ţin atât de mult să mănânc de dimineaţă, am transformat micul-dejun în cea mai importantă masă a zilei, fix aşa cum spun nutriţioniştii.

2a3a13a

15a12aÎn plus de asta,  cred că nu e deloc greşită vorba aia care zice că: dimineaţa trebuie să mănânci ca un împărat, la prânz ca un rege, iar seara ca un cerşetor. Aşa că prima noastră masă din zi este de obicei şi cea mai faină, bogată şi interesantă.

Cam ca şi frittata cu spanac tânăr şi patru feluri de brânză pe care am pregătit-o de dimineaţă. Cât ai zice „ou!”

 

Recipe Rating

  • (5 /5)
  • 1 rating

About Chef

Related Recipes