Gustări

Gustările nu sunt, în niciun caz, o masă în sine. Ele constau în micile îmbucături de peste zi, care ne ajută să facem faţă foamei până când ajungem la masă. Cele mai bune gustări sunt: fructele crude, sucurile proaspăt stoarse de fructe ori legume sau smoothie-urile

Supă de salvie şi usturoi - o poveste de dragoste provensală

Supă de salvie şi usturoi – o poveste de dragoste provensală

5 of 5

Tarhon, mentă (de două feluri), rozmarin, oregano, busuioc, cimbru de vară, cimbrişor, melisă, busuioc grecesc, levănţică sunt doar câteva dintre plantele aromatice pe care le cresc cu multă dragoste în...

Get Recipe

Quiche cu brânză şi harissa, gătită cu pasiune

Quiche cu brânză şi harissa, gătită cu pasiune

5 of 5 6

Dacă ar fi să privesc în mine cu toată sinceritatea, ar fi doar ca să constat că trăiesc cu pasiune fiecare clipă. Adică iubesc cu pasiune, urăsc cu pasiune, gătesc...

Get Recipe

Bucurii de mai: Sparanghel alb și o grădină...

Bucurii de mai: Sparanghel alb și o grădină…

5 of 5 12 Minutes

Am copilărit la bloc și îmi amintesc foarte bine cum săream coarda lângă bătătorul de covoare, jucam schenkel (după cum îi spunea jocului de elastic la noi, la Sibiu), flori,...

Get Recipe

Telemea marinată şi o călătorie în Mediterana

Telemea marinată şi o călătorie în Mediterana

5 of 5 1 borcan

…aromat, cald, albastru, alb, minunat este bazinul Mării Mediterane. E ceva atât de interesant la locul acela în care îmi doresc să revin mereu şi mereu. E suficient să mergi...

Get Recipe

Pâine indiană - perfectă cu orice

Pâine indiană – perfectă cu orice

5 of 5

…mi se pare normal ca atunci când eşti cu burta plină nici să nu-ţi pese de mâncare… Cam aşa s-a întâmplat cu noi ieri, când după ce ne-am trezit şi...

Get Recipe

Easy spring breakfast: Patru idei de mic dejun uşor, cu verdeţuri şi legume proaspete

Easy spring breakfast: Patru idei de mic dejun uşor, cu verdeţuri şi legume proaspete

5 of 5 2

Era o vreme când nu mâncam nimic dimineaţa şi, pentru a avea o zi perfectă şi un start bun, o cafea era suficientă. Asta până la un moment dat când,...

Get Recipe

"Crănţănele" din parmezan aerat şi cum am învăţat să zbor...

„Crănţănele” din parmezan aerat şi cum am învăţat să zbor…

5 of 5

….găsesc că viaţa oamenilor din jurul meu e fascinantă. Şi cam de când a explodat internetul mi se pare foarte interesant să aflu ce mănâncă lumea la micul dejun, ce...

Get Recipe

1 Martie în zbor... Omletă cu usturoi verde și brânză camembert (plus mini sandvișuri cu cremă de brânză și ridichi)

1 Martie în zbor… Omletă cu usturoi verde și brânză camembert (plus mini sandvișuri cu cremă de brânză și ridichi)

5 of 5

Nu despre 1 martie vreau să vorbesc, deși asta este o zi specială în familia noastră, ci despre faptul că… urăsc plasticul. Cu toată inima. Și, deși uneori îl mai...

Get Recipe

Brunch feeling: Mini pateuri cu telemea şi salam (sau chorizo)

Brunch feeling: Mini pateuri cu telemea şi salam (sau chorizo)

5 of 5 40 Minutes 40 bucăţi

Viaţa noastră era cu totul altfel cu exact doi ani în urmă… Locuiam la bloc, într-un apartament situat într-o zonă bună a Sibiului, care, însă, nu era al nostru (apartamentul...

Get Recipe

Sos de gorgonzola cu...şniţel de curcan (clasic)

Sos de gorgonzola cu…şniţel de curcan (clasic)

5 of 5 10 Minutes

… nici nu ştiu dacă e bine să spun asta – dacă mă gândesc că voi juca vreodată şah cu cineva care citeşte năzbâtiile pe care le scriu pe-aici –...

Get Recipe

The ultimate grilled cheese sandwich (cu pastă de anghinare)!

The ultimate grilled cheese sandwich (cu pastă de anghinare)!

5 of 5

….nu-mi stă în fire să mănânc sandwich-uri. Nici hamburger sau cheeseburger. Şi rezist (fără prea mare efort) tentaţiilor care se numesc KFC, McDonalds sau pizza. Nici nu ştiu de ce...

Get Recipe

Guacamole - "soarele" confecţionat de mână :)

Guacamole – „soarele” confecţionat de mână :)

5 of 5

Parcă pentru a oglindi vremea frumoasă de afară, un soare auriu a răsărit şi la noi în bucătărie. Ce interesant! Nici nu mi-ar fi trecut prin cap că din nişte...

Get Recipe