busuioc
Păstrează-ți mințile în bucătărie vara asta: Brânză la cuptor cu legume
”Iarna nu-i ca vara” spunea, la un moment dat, un ”clasic” în viață :)). Și cu siguranță nici ”Vara nu-i ca iarna”, mai ales în bucătărie. Adică, dacă iarna statul...
Pregătește un sos de iaurt minunat în mai puțin de 15 secunde
Răcoritor ca o ploaie de vară se dovedește a fi sosul de iaurt pe care obișnuiesc să-l pregătesc ori de câte ori nu am timp de dichiseli și preparate ”descântate”....
Special de 8 Martie. Pâine plată mediteraneană cu boboci de lavandă și trandafir
Cine să mai înțeleagă femeile? Se supără din toate nimicurile, plâng în restaurant, la telenovele, plâng de supărare, de bucurie, când văd copii bucălați sau când sunt obosite. Când ți-e...
Light & Fast. Cea mai rapidă și crocantă pizza din lume
De dimineață m-am trezit cu ”bâzâitul” acela familiar în minte. Cel care de multe ori mă trezește noaptea sau dimineața foarte devreme și care mă face să mă întreb ”Ce-ar...
Cremă de brânză cu ierburi mediteraneene – gust de vacanță în luna ianuarie
E ceva interesant la luna ianuarie și cred că, de am privi-o mai în detaliu, vom realiza că prima lună din an e aproape echivalentul primei zile din săptămână. Adică,...
Pui tailandez in lapte de cocos și muuult albastru de Mediterana
După ce ne-am bătut capul vreo două săpămâni (și ni l-am mai fi bătut încă vreo 3 dacă nu ne-ar fi prins finalul sezonului de reduceri la biletele de vacanță),...
Fă-ți propria cremă de brânză aromată!
Da, recunosc. Într-o anumită măsură sunt adepta dictonului: ”Ești ceea ce mănânci”. E clar că lucrurile, omenii, conștiința, personalitățile și toate celelalte sunt mai complexe de atât, dar, cred că...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |