cimbru
Omletă fină cu praz și feta
”Mmmmmmmmmm”… ”Wow!”… ”Minunat!”… ”Extraordinar” sunt exclamațiile pe care le vei primi, cu siguranță, de la toți cei care vor gusta această omletă preparată de tine. Nu vreau să mă laud....
Special de 8 Martie. Pâine plată mediteraneană cu boboci de lavandă și trandafir
Cine să mai înțeleagă femeile? Se supără din toate nimicurile, plâng în restaurant, la telenovele, plâng de supărare, de bucurie, când văd copii bucălați sau când sunt obosite. Când ți-e...
Chili con carne … de pui plus topping de ou sunny
Dacă îți dorești să știi cu ce se mănâncă America de Sud, dă chiar acum o fugă până la magazin și cumpără două conserve de fasole plus una de porumb....
Light & Fast. Cea mai rapidă și crocantă pizza din lume
De dimineață m-am trezit cu ”bâzâitul” acela familiar în minte. Cel care de multe ori mă trezește noaptea sau dimineața foarte devreme și care mă face să mă întreb ”Ce-ar...
Cremă de brânză cu ierburi mediteraneene – gust de vacanță în luna ianuarie
E ceva interesant la luna ianuarie și cred că, de am privi-o mai în detaliu, vom realiza că prima lună din an e aproape echivalentul primei zile din săptămână. Adică,...
Despre pateuri cu trei feluri de brânză și roșii uscate, plus concursuri câștigate
Consider că este foarte important ceea ce mâncăm, un om înfometat sau care se hrănește cu prostii neputând avea, în opinia mea, mintea limpede. Hrana sănătoasă, vie, verde, curată se...
Light & Fast: Lipie cu ou poşat, salată, feta şi iaurt aromat gata în 10 minute
Când ţi-e foame rău, dar nu vrei să mănânci prostii, de ai prin frigider o pungă cu lipii, poţi pregăti repede, repede, ceva minunat şi aromat, care îţi va aminti...
Fă-ți propria cremă de brânză aromată!
Da, recunosc. Într-o anumită măsură sunt adepta dictonului: ”Ești ceea ce mănânci”. E clar că lucrurile, omenii, conștiința, personalitățile și toate celelalte sunt mai complexe de atât, dar, cred că...
Articole recente
- Cum să faci crusta pentru quiche și tarte sărate
- Cum să fierbi orezul perfect, ca un asiatic
- REVIEW: Petit Patis (de pe strada Turnului din Sibiu) – un loc cu gust bun şi… dulce
- Sintra (Portugalia). Magia s-a născut la Quinta da Regaleira
- Campania ”Și eu dau aripi!”: De ce să ajutăm? Pentru că putem :)
Alte Rețete
-
Fin & Delicat. Unt cu flori de chives și sare...
Așa cum am spus și cu alte ocazii, condimentele –...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Supă cremă de sparanghel verde
La fel ca ridichile, spanacul, leurda, ceapa și usturoiul verde,...
Recipe by Alexandra | -
Orzo cremos cu spanac și sparanghel verde
Orzo (paste scurte care seamănă cu orezul), lapte, spanac, parmezan,...
Recipe by Alexandra | -
Cu gust de soare, mare și viață lungă: Prăjitură cu...
Măslinul, copac bătrân și înțelept, nu este nici pe departe...
Recipe by Alexandra | -
Sofisticat: Quiche cu trei brânzeturi și roșii uscate la soare
Nu se știe exact cine au fost cei care au...
Recipe by Alexandra |